Restaurant og Café
Restaurant, hotel og café
Oplevelser på menuen
Giv dine kunder en oplevelse de sent vil glemme

 

Maden er kun ét element, når det kommer til at skabe den rette restaurant og café oplevelse. Borddækningen, hygiejnen, anretningen og atmosphæren er mindst lige så vigtige. Vil du skabe en 5 stjerners oplevelse - både i restauranten og ved take-away? Få tips og tricks her.

Det er nemt, bekvemt og lige til at spise!

Vi køber "food to go" som aldrig før. Med en travl hverdag, hvor mange ender skal gå op i en højere enhed, vælger vi oftere og oftere take away. Men det betyder ikke, at vi går på kompromis med hverken kvalitet eller oplevelse - heller ikke når det gælder den emballage, maden er pakket ind i.

 

Lad ikke maden være den eneste take awayejvinds tryk.jpg

Med din helt egen og unikke take-away emballage kan du følge kunden hele vejen  til dørs med en mindeværdig oplevelse.

 

 

 

Brug også dine anretninger til at skille dig ud1.jpg (antalisfood_linkedin - 1)

Vi har efterhånden alle oplevet trenden, hvor vi ikke kan få lov til at sætte tænderne i maden før den er blevet delt på Instagram. Med risiko for knurrende mave in mente, er det en oplagt mulighed for gratis markedsføring af din virksomhed.

Gør en god entré

Førstehåndsindtrykket tæller! Det første dine gæster ser og træder ind i, er din entré. Den skal derfor både være flot og indbydende, men også effektiv, så gæsterne ikke trækker skidt med rundt og fordobler din rengøringsopgave. Matting har et væld af flotte måtter og med den optimale måtteløsning kan selv den mest besøgte entré holdes under kontrol.

 

Universer_matting.jpg

Tag ejerskab over din entré - der er penge at spare

Har du en lejeaftale på dine måtter? Så kan der faktisk være gode penge at spare ved at eje sine egne måtter i stedet, da du sparer en masse unødvendige ture til rens. En støvsugning og en tur med gulvvaskeren på måtten giver ofte samme resultat. Vil du se det med dine egen øjne? Matting har udviklet en måtteberegner, så du kan se det sort på hvidt.  

borddækning
Vidste du?
At mindst 91% af gæsterne mener, at et
veldækket bord er et afgørende parameter
for en positiv bedømmelse af et spisested.

Borddækning der gør indtryk

Borddækningen skaber rammerne for det måltid, der skal indtages og skal matche din restaurant eller café. Et flot dækket bord spiller nemlig en utrolig vigtig rolle for helhedsindtrykket.

 

servietter foldet.jpg


Imponér med foldede servietter

Er du mest til The Swirl, The Wave, Linnea eller Pocket? Gå på opdagelse i de mange videoguides og bliv ekspert på ingen tid. 

bambus.jpg


Opnå den helt rette atmosfære

Skab en hyggelig stemning med levende eller LED lys. Kombiner evt. med bambus og få et stilrent og moderne look. 

serviettryk.jpg


Få dine budskaber ud

75% af servietbrugerne lægger mærke til, hvad der står på servietten.... og hele 70% kan huske det, når de går derfra*. Skal dit budskab ud?

 

 


Skal desserten smage sødere eller salaten virke friskere

Vidste du, at farver har stor indflydelse på dine gæsters oplevelse? Få det fulde potentiale frem i hver eneste tallerken med den rette farve serviet.
 

sennep.jpg


Sennep

Gul er et godt match til grønne retter, da de begge er varme farver. Kombinationen skaber harmoni og fremhæver salatens friskhed. 

koral.jpg


Koral
Med en koralfarvet serviet fremhæver du sødmen i dine lækre desserter. 

isblaa.jpg


Isblå

Isblå giver liv til gule farver og dæmper smagen af salt. perfekt til at pifte den klassiske bøf med fritter op. 

antracit.jpg

 

Antracit

En mørk nuance af grå fremhæver på elegant vis lyse retter som denne pasta vongole, så den opleves mere cremet og fyldig i både smag og kulør.

 

 

Imponér med smukt foldede servietter

Er du mest til The Swirl, The Wave, Linnea eller Pocket? Gå på opdagelse i de mange videoguides og bliv ekspert på inden tid. 

 

butik emballage
Vidste du?..
At 52% af forbrugerne undersøger
emballagen for dens miljøpåvirkning


Must-haves til restaurant og café

 

 

 

Lad dig inspirere: