tryksager
TRYKSAGER
Sæt tryk på kundeoplevelsen
Gør indtryk med tryk

 

Vil du gå fra funktionel til fantastisk? Emballage med tryk maksimerer din synlighed, skiller dig ud fra mængden og løfter helhedsindtrykket af din forretning. Menukortet er meget langt indenfor tryksager og kan tilpasses din emballage i uendeligheder. Af og til kan fantasien dog sætte sine begrænsninger, og derfor har vi samlet en bunke inspiration, så du kan blive inspireret til alle mulige og (næsten) umulige idéer indenfor tryk.

Brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med at få tryk på din emballage.

4 gode grunde til at sætte tryk på emballagen

Giv dine kunder en gennemført købsoplevelse og en positiv opfattelse af din forretning - allerede ved første øjekast. Der er flere gode grunde til at få tryk på din emballage. Swipe dig igennem 4 gode grunde til at få tryk på din emballage herunder.

Gør et indtryk med ...

Indtryk_sandwichpapir.jpg

  • SANDWICHPAPIR

Indtryk_Labels.jpg

  • LABELS

kopper.png

  • KOPPER

Indtryk_poser.jpg

  • POSER

... og meget, meget mere! 

 

Trykmulighederne på emballage er uendelige - det er bare lige med at få idéen og se muligheden. Vi ved, det engang i mellem kan være en smule svært. Vi har derfor lavet en hel side spækket med inspiration til tryk på fødevareemballage, hvor du kan lade dig inspirere og lade idéerne strømme. 

emballage med wow-effekt
En kundeoplevelse
med krummer i

Tryk den af!

Har du besluttet dig for, at din branding skal have et løft, og at der skal sættes tryk på din emballage? Fedt! Herunder kan du høre om, hvordan det kommer til at foregå. 

Step1.png

Dialogen der baner vejen 

Skal din branding gøre indtryk, så starter det med en dialog omkring dine ønsker. Derefter matcher vi dine ønsker med, hvad der kan lade sig gøre. Vi ved, hvilke farver der passer til materialet, hvad du kan trykke på, og hvorhenne på emballagen trykket kan placeres. Vi ved efterhånden en del om udviklingsmulighederne indenfor emballage, så lad os i samarbejde komme frem til den perfekte løsning for dig.

Step2.png

Tid til at trykke 'bestil'

Når alle designbeslutningerne er på plads, er det snart tid til at få dit design trykt. Der er mulighed for et prøvetryk, så du kan se resultatet. Inden der trykkes ”bestil” skal ordrestørrelsen defineres, og prisen fastsættes. Vi kan levere helt små mængder, og vi vover den påstand, at det er billigere end du tror.

Step3.png

Vi samarbejder med de bedste

Vi har mange leverandører bag os, som står for selve trykket. De er specialister i tryk, hvilket sikrer dig det flotteste resulat. Den del behøver du ikke at bekymre dig om, for du koordinerer bare med din vanlige sælger, og så tager vi os af resten. Leveringstiden for tryk på emballage varierer fra produkt til produkt, så forhør dig hos din personlige kontaktperson for et tidsestimat.

Tryk den af

Start rejsen og gå fra
funktionel til fantastisk

Vil du med på branding-toget? Hiv fat i os og hør mere om mulighederne for emballage med tryk.

Hør mere om tryksager
Kontakt os - tryksager

Søger du interessant læsning? Se her