Logo-smart-design_960x200.jpg

Gør indtryk med tryk på emballagen

Siger dine kunder ”næææh, ihhh, åhhh”, når de modtager en pakke fra dig? Eller tænker de ”gad vide, hvem det her er fra”? Når det gælder branding, starter kundeoplevelsen allerede på emballagen. Og her er der mange muligheder for at gøre et stærkt førstehåndsindtryk. 

Brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alt indenfor emballage.

Untitled (550 × 550px) (1).gif

Få tryk og logo på din emballage - selv ved små oplag

Selvom man er lille, kan man godt gøre en stor forskel. Heldigvis er digital printteknologi velegnet til at skabe unikke og iøjnefaldende design på enhver type emballage, uanset om det er små eller store oplag, er der favorable priser at få. Få tryk på papkasser, pakketape, silkepapir, karton eller noget helt fjerde. Det er op til dig. Vi ved, hvad der rent teknisk kan lade sig gøre, og hjælper dig effektiv med at finde en løsning, der passer til dit brand, dine mål, dit produkt og din pengepung.
 

73% mener emballagen har betydning for,
hvilket produkt de køber*


Emballage med wow-effekt kan styrke dit brand image, forbedre oplevelsen og øge din kundeloyalitet. Det kan skabe et mindeværdigt øjeblik for dine kunder og et positivt førstehåndsindtryk af dit brand. Uanset om det er en lille æske, poser eller anden emballage, kan du med vores Smart Design service skabe dit eget unikke tryk på emballagen, der afspejler dit brands identitet og værdier.

One fits all. Nej vel?....Få unikke løsninger til standard priser

Har du sat dig et mål om at give dit brand et løft med tryk på emballagen? Fedt! Herunder kan du se, hvordan det kommer til at foregå. 

Leder du efter en standard løsning? Så må vi desværre skuffe dig. Her finder du ingen one fits all løsninger. I stedet går vi sammen ind og kigger på de mange muligheder og finder den løsning, der passer til dine egne specifikke behov og bedst til dit brand: Skal det være enkeltfarvet eller flerfarvet tryk? Ønsker du special coating såsom en mat finish, der kan tilføje en elegant og professionel udstråling til din emballage? Eller vil du gå skridtet videre med embossing, debossing, kachering eller noget helt fjerde?

1.jpg

Dialogen der baner vejen 

Skal din branding gøre indtryk, så starter det med en dialog omkring dine ønsker. Derefter matcher vi dine ønsker med hvad der kan lade sig gøre. Vi ved, hvilke farver der passer til materialet, hvad du kan trykke på pap, karton m.m., og hvorhenne på emballagen trykket kan placeres - forsiden, bagsiden eller måske indeni. Med vores samlede ekspertise indenfor emballageudvikling, så lad os i samarbejde komme frem til den perfekte løsning for dig.

 

2.jpg

Tid til at trykke 'bestil'

Når alle designbeslutningerne er på plads, er det snart tid til at få dit design trykt. Der er mulighed for et prøvetryk, så du kan se resultatet. Inden der trykkes ”bestil” skal ordrestørrelsen defineres og prisen fastsættes. Vi kan levere helt små mængder, ned til små stk, og vi vover den påstand, at det er billigere end du tror.

3.jpg

Vi samarbejder med de bedste

Vi har mange leverandører bag os, som står for selve trykket. De er specialister i tryk, hvilket sikrer dig det flotteste resulat. Den del behøver du ikke at bekymre dig om, for du koordinere bare med din vanlige sælger, også tager vi os af resten. Leveringstiden for tryk på emballage varierer fra produkt til produkt, så forhør dig hos din personlige kontaktperson eller kontakt os herunder. 

 


Interesseret i emballage med tryk? Kontakt os her


Udforsk de mange muligheder for tryk


Vi har en del kundescases på lager - her er et par stykker:

helathybox_resultat.jpg

The Healthy Box: Smagfuld emballage til smagfulde produkter

The Healthy Box er en abonnementstjeneste med nye spændende sundhedsprodukter leveret direkte til døren - en blanding af produkter, der får kroppen til at føle sig bedre! De ønskede at følge produkterne hele vejen til dørs. I forbindelse med deres nyeste lancering valgte de derfor at optimere kundeoplevelsen med en lækker nye emballage. 

trendhim-1.jpg

Trendhim - Fra ungdomshybel til lager med plads til gokart ræs og bordtennis

Gutterne bag Trendhim ville hjælpe mænd, med at fortælle deres historie gennem smykker og accessories. Hvad startede i en lille ungdomshybel blev hurtigt til en verdensomspændende succes. En succes baseret på inspirerende købsoplevelser og bekvemmelighed for kunden.

Udforsk vores katalog

Emballage med WOW-effekt

Giv dit brand et løft med emballage der optimerer kundeoplevelsen. Vores consumer experience brochure rummer det hele og fyldt med tips og brugbar viden.

Download
Download katalog - consumer experience


Sæt tryk på din virksomhed

 

 

 

Vi kan også hjælpe dig med reklameartikler og tryksager

Mens vi med Smart Design har specialiseret os i at skabe skræddersyede emballage i forskellige former og størrelser, forstår vi også vigtigheden af at have et stort udvalg af tryksager til rådighed. For at imødekomme dine behov for tryk på visitkort, etiketter, brevpapir og kuverter, anbefaler vi at udforske vores Reklameartikler og Tryksager side. Her kan du finde forskellige muligheder for at bestille tryksager, der passer til din virksomheds unikke stil og behov. Det er vigtigt at bemærke, at mens vi tilbyder en bred vifte af tryksager, er der visse produkter, som vi ikke kan tilbyde. Dette inkluderer tryk af flyers, plakater, kalendere og foldere.

Vi fokuserer på at levere kvalitet og præcision i de tryksager, vi tilbyder, og sikrer, at hvert ark vi producerer, opfylder vores strenge kvalitetsstandarder. Uanset om du har brug for en enkel bestilling af visitkort eller en mere kompleks løsning, står vores team klar til at hjælpe dig med at vælge de bedste tryksager til din virksomhed.