Telefonerne er åbne man-tors 8-16.30 fre 8-15
Kontakt os

Logo-smart-design_960x200.jpg

Gør indtryk med tryk på emballagen

Siger dine kunder ”næææh, ihhh, åhhh”, når de modtager en pakke fra dig? Eller tænker de ”gad vide, hvem det her er fra”? Når det gælder branding, starter kundeoplevelsen allerede på emballagen. Og her er der mange muligheder for at gøre et stærkt førstehåndsindtryk. 

Brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alt indenfor emballage.

Untitled (550 × 550px) (1).gif

Få logo på din emballage - selv ved små oplag

Selvom man er lille, kan man godt gøre en stor forskel. Heldigvis har digitial printteknologi gjort det muligt at printe selv små oplag til favorable priser. Få tryk på kassen, pakketapen, silkepapiret eller noget helt fjerde. Det er op til dig. Vi ved, hvad der rent teknisk kan lade sig gøre, og hjælper dig med at finde en løsning, der passer til dit brand, dit produkt og din pengepung.
 

73% mener emballagen har betydning for,
hvilket produkt de køber*


Emballage med wow-effekt kan styrke dit brand image, forbedre oplevelsen og øge din kundeloyalitet. Det kan skabe et mindeværdigt øjeblik for dine kunder og et positivt førstehåndsindtryk af dit brand.

One fits all. Nej vel?....Få unikke løsninger til standard priser

Har du besluttet dig for, at give dit brand et løft med tryk på emballagen? Fedt! Herunder kan du se, hvordan det kommer til at foregå. 

Leder du efter en standard løsning? Så må vi desværre skuffe dig. Her finder du ingen one fits all løsninger. Istedet går vi sammen ind og kigger på de mange muligheder og finder den løsning , der passer bedst til dit brand: Skal det være enkeltfarvet eller flerfarvet tryk? Ønsker du special coating? Vil du gå skridtet videre med embossing, debossing eller noget helt tredje?

1.jpg

Dialogen der baner vejen 

Skal din branding gøre indtryk, så starter det med en dialog omkring dine ønsker. Derefter matcher vi dine ønsker med hvad der kan lade sig gøre. Vi ved, hvilke farver der passer til materialet, hvad du kan trykke på og hvorhenne på emballagen trykket kan placeres. Vi ved efterhånden en del om udviklingsmulighderne indenfor emballage, så lad os i samarbejde komme frem til den perfekte løsning for dig.

 

2.jpg

Tid til at trykke 'bestil'

Når alle designbeslutningerne er på plads, er det snart tid til at få dit design trykt. Der er mulighed for et prøvetryk, så du kan se resultatet. Inden der trykkes ”bestil” skal ordrestørrelsen defineres og prisen fastsættes. Vi kan levere helt små mængder og vi vover den påstand, at det er billigere end du tror.

3.jpg

Vi samarbejder med de bedste

Vi har mange leverandører bag os, som står for selve trykket. De er specialister i tryk, hvilket sikrer dig det flotteste resulat. Den del behøver du ikke at bekymre dig om, for du koordinere bare med din vanlige sælger, også tager vi os af resten. Leveringstiden for tryk på emballage varierer fra produkt til produkt, så forhør dig hos din personlige kontaktperson eller kontakt os herunder. 

 


Interesseret i emballage med tryk? Kontakt os her


Udforsk de mange muligheder for tryk


Vi har en del kundescases på lager - her er et par stykker:

helathybox_resultat.jpg

The Healthy Box: Smagfuld emballage til smagfulde produkter

The Healthy Box er en abonnementstjeneste med nye spændende sundhedsprodukter leveret direkte til døren - en blanding af produkter, der får kroppen til at føle sig bedre! De ønskede at følge produkterne hele vejen til dørs. I forbindelse med deres nyeste lancering valgte de derfor at optimere kundeoplevelsen med en lækker nye emballage. 

trendhim-1.jpg

Trendhim - Fra ungdomshybel til lager med plads til gokart ræs og bordtennis

Gutterne bag Trendhim ville hjælpe mænd, med at fortælle deres historie gennem smykker og accessories. Hvad startede i en lille ungdomshybel blev hurtigt til en verdensomspændende succes. En succes baseret på inspirerende købsoplevelser og bekvemmelighed for kunden.

Udforsk vores katalog

Emballage med WOW-effekt

Giv dit brand et løft med emballage der optimerer kundeoplevelsen. Vores consumer experience brochure rummer det hele og fyldt med tips og brugbar viden.

Download
Download katalog - consumer experience


Sæt tryk på din virksomhed