Telefonerne er åbne man-tors 8-16.30 fre 8-15
Kontakt os

Logo-smart-design_960x200.jpg

Gør indtryk med tryk på din emballage

Siger dine kunder ”næææh, ihhh, åhhh”, når de modtager en pakke fra dig? Eller tænker de ”gad vide, hvem det her er fra”? Når det gælder branding, starter kundeoplevelsen allerede på emballagen. Og her er der mange muligheder for at gøre et stærkt førstehåndsindtryk.

Du kan fx få dit logo på emballagen, som også kan trykkes i dine egne farver. Eller vi kan brande pakketapen, folien eller noget helt tredje. Det er op til dig. Vi ved, hvad der rent teknisk kan lade sig gøre, og hjælper dig med at finde en løsning, der passer til dit brand, dit produkt og din pengepung.

Sæt tryk på din virksomhed

Brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alt indenfor emballage.

Vi har en del kundescases på lager - her er et par stykker:

helathybox_resultat.jpg

The Healthy Box: Smagfuld emballage til smagfulde produkter

The Healthy Box er en abonnementstjeneste med nye spændende sundhedsprodukter leveret direkte til døren - en blanding af produkter, der får kroppen til at føle sig bedre! De ønskede at følge produkterne hele vejen til dørs. I forbindelse med deres nyeste lancering valgte de derfor at optimere kundeoplevelsen med en lækker nye emballage. 

trendhim-1.jpg

Trendhim - Fra ungdomshybel til lager med plads til gokart ræs og bordtennis

Gutterne bag Trendhim ville hjælpe mænd, med at fortælle deres historie gennem smykker og accessories. Hvad startede i en lille ungdomshybel blev hurtigt til en verdensomspændende succes. En succes baseret på inspirerende købsoplevelser og bekvemmelighed for kunden.

Udforsk vores katalog

Emballage med WOW-effekt

Giv dit brand et løft med emballage der optimerer kundeoplevelsen. Vores consumer experience brochure rummer det hele og fyldt med tips og brugbar viden.

Download
Download katalog - consumer experience