tryksager
TRYKSAGER
Der er inspiration på menuen

 

På denne side finder du en inspirationsmenu bestående af et væld af trykmuligheder. Menuen kan sammensættes på kryds og tværs og har ingen begrænsninger. Der er alt, hvad dit branding-hjerte begærer. Dyk ned i en verden af muligheder for tryk på emballage. Måske får du den næste gode idé, der får din emballage til at skille sig ud, gøre et indtryk og blive husket.

Brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med at få tryk på din emballage.

En oplevelse ToGo, tak

kaffekop.jpg

Jeg kan lide min kaffe, som jeg kan lide min emballage...

... med tryk på. Sæt dit aftryk på kaffen eller juicen, når den skal med på farten. Hvem ved, hvem den møder på vejen?

 

ejvinds tryk.jpg

En smagsfuld oplevelse pakket pænt ind

Pak sandwichen eller burgeren ind i papir med dit logo. Så er kollegaerne ikke i tvivl om, hvor de næste gang skal gå hen for at få fat i en lækker frokost. 


 

Fast food, fast impact

Langer du pølser, pizza og pommes over disken med en imponerende hastighed? Skal din branding så ikke også have fart over feltet? 

hotdog.jpg

  • PØLSEPAPIR

pizza.jpg

  • PIZZABAKKER

pomfrit.jpg

  • POMFRITBAKKER

 

 

serviettryk.jpg


Der er potentiale i servietter

75% af servietbrugerne lægger mærke til, hvad der står på servietten.... og hele 70% kan huske det, når de går derfra. Udnytter du serviettens potentiale?

 

 

Toptrimmet emballage
Indpakning der
får lange blikke

 

 

kageæske.jpg

Kageæsker der booster kundeoplevelsen

Lav et lækkert design på kageæsken, så kundens oplevelse allerede starter inden, de har sat tænderne i kagen. Eller skriv en kort hilsen, sig velbekomme eller måske et sjovt emballagedesign, som Bak's bolle-six pack?

Kagepap.jpg

Bagværkets følgesvend: kagepap

Når kagen er klar til at blive serveret, tages den ud af kageæsken - og hvad er der så tilbage, som kan vise, at kagen kommer fra dit bageri? Kagepappet! Lige præcis derfor skal der også logo-tryk på kagepappet. Det eneste der følger kagen hele vejen til kundens mund og mave.

De klistrende budskaber

stickers.png

Stickers

Et klistermærke med logo, går du aldrig galt i byen med. Alsidigheden og fleksibiliteten gør logoklistermærker uundværlige. Luk take-awayposen eller postæsken, klister den på salatbøtten eller pomfritbakken.

tape.png
Tape

Når du skal lukke kassen, bruger du tape – hvorfor ikke sætte dit logo på? Eller skriv ”velbekomme” eller tryk en tegning af en fisk på, hvis du er fiskehandler. Så vil kunderne altid huske det var dig med den spændende tape.

labels.png

Labels

På en del af printere kan der udover oplysninger om vigtige information, pre-defineres et visuelt udtryk, der stemmer overens med din identitet - herunder logo og farver. 

pose.jpg

Taler du lige ud posen?

Altså papirs- og plastikposen. Sæt logo-tryk på dine poser, så de posére smukt, når kunden træder ud af din butik og ud på gaden. Så er der ingen i tvivl om, hvor kunden med posen har været for at købe lækkert mad. 

skilte1.jpg

Vil du skilte med det?

Print nemt dine egne skilte med de smarte kortprintere fra Evolis. Er du til sort eller hvid? Med eller uden farve? Der er noget for enhver smag. Det har aldrig været nemmere at lave præsentable og fødevaregodkendte skilte. 

Den sirlige forskel,
der viser omtanke

Det er de små ekstraordinære ting, der vidner om, at du gør dig umage. Print på satinbånd gør forskellen; det gør indpakning aktuel og alt andet end anonym. Ønsk god påske, skriv "jeg elsker dig" på valentines day, eller bare et enkelt "tak" på mors dag.

satin_påske.png

satin_valentin.png

 

Slå ikke et større brød op end du kan bære

Har du tænkt på, hvordan en tur til bageren ser ud i en verden uden emballage? Ikke super nemt kan vi afsløre - se bare. Og læg lige mærke til de fine tryk på al Bageriet Max's emballage.

 

Tryk den af

Start rejsen og gå fra
funktionel til fantastisk

Vil du med på branding-toget? Hiv fat i os og hør mere om mulighederne for emballage med tryk.

Hør mere om tryksager
Kontakt os - tryksager