catering
Catering
Sæt prikken over i'et...
med den rette detailemballage

 

Du behøver ikke servere det på et sølvfad, men det kræver en unik oplevelse at skabe en fest, der spiller (i mere end en forstand). Buffeten skal få tænderne til at løbe i vand, hygiejnen skal være i top, og maden skal holdes varm - selv i tilfælde af forsinkelser. Er du klar?

Til den lille sult - eller store buffetoplevelse!

træbåde.jpg


En lækker lille håndfuld

Lav små dekorative anretninger med bionedbrydelige træbåde. Nem at have i hånden og velegnet til snacks, hotdogs, sushi... ja, kun fantasien sætter grænser. Et godt alternativ til pap og plastic og en sikker vinder til at pirre den lille sult.

 

 

 

dessert.jpg


Små fristelser

Imponér enhver med kreative anretninger, i stilfuldt design og flot glasklart kvalitet. Låg kan tilkøbes så transport og opbevaring er nemt. En sand fryd for ethvert øje ...og mave.

1.jpg (antalisfood_linkedin - 1)

 

 

 

Dine gæsters billeder er guld værd - bogstaveligt talt

Vi kender det alle. Vi ankommer til festen med vennerne, og maden ser så lækkert ud. Du er klar til at gribe for dig, men så skal der liiige tages billeder af lækkerierne. Irriterende når man er sulten, men ret fedt hvis billedet ender på instagram med et tag til dine sociale medier. 

Det er derfor vigtigt at have fokus på præsentationen og hvordan maden ser ud - det kan i sidste ende blive til gratis markedsføring.

borddækning
Vidste du?
At miljømærkede rengøringsmidler er
fuldt ud lige så effektive som ikke
miljømærkede og så er de ofte drøjere i brug

 

 

 

readytocook.jpg

Alubakker - fra fryser til bord

Med Ready2cook får du emballage, der grundet den smarte materialesammensætning kan bruges hele vejen fra fryser til servering. Du sparer dermed dig selv eller dine kunder kostbar tid i køkkenet. 

Bakkerne er produceret med praktiske håndtag, der gør dem utrolig velegnet til mad ud af huset. 


Must-haves til catering

 

 

 

Inspiration på menuen: