Hvad skal der på menuen? Der skal fart på

...i hvert fald, når det handler om at bestille emballage, service, servietter, beholdere, rengøring og de hundredvis af andre ting, du skal bruge hver dag for at skabe velsmagende oplevelser.

For jo mere tid du sparer på dine indkøb, jo mere tid får du til dine kunder, og det er jo i sidste ende dem, som giver dig smør på brødet.

Restaurant og café.jpg

RESTAURANT, HOTEL & CAFÉ

Maden er kun ét element, når det kommer til at skabe den rette restaurant, hotel og café oplevelse. Borddækningen, hygiejnen, anretningen og atmosphæren er mindst lige så vigtige. Vil du skabe en 5 stjerners oplevelse?

Butik og delikatesse.jpg

BUTIK & DELIKATESSE

Hvad er opskriften på en succesfuld butiksoplevelse? Den rette skiltning? Unik og miljøvenlig emballage? Gode take-away løsninger? Hvorfor nøjes med den ene, når du kan stråle igennem på dem alle?

Catering1.jpg

CATERING

Det kræver en unik oplevelse at skabe en fest, der spiller (i mere end en forstand). Buffeten skal få tænderne til at løbe i vand, hygiejnen skal være i top, og maden skal holdes varm. Er du klar?

Kantine.jpg

KANTINE

Skal der leveres indbydende madoplevelser af høj kvalitet? Vi siger ikke det skal serveres på et plast-, bambus- eller sølvfad, så længe det holder maden varm og skaber en effektiv buffet, der får tænderne til at løbe i vand. 

Sådan sætter vi fart på menuen

forret.jpg (forret)


Forret: Bestil det hele ét og samme sted

Vores menukort er langt. Rigtig langt. Faktisk kan du som regel få alt det, du skal bruge hos os, så du kun skal handle ét sted. Det sparer tid.

hovedret.jpg (hovedret)


Hovedret: Levering til døren på 24 timer

Kald det bare fast food eller fast products. Det går i hvert fald hurtigt, når du bruger vores site: 24 timer eller mindre, fra du klikker "bestil".

dessert.jpg (dessert)


Dessert: Lækre, hotte og cool nyheder

Vi ved, hvad der er hot or not. Så uanset om du leder efter nye farver, trendy borddækning eller lækre emballager, kan du få det hos os.

Følg os på Instagram

Få gode råd og bliv inspireret

En side med emballage, flotte anretninger og borddækning på menuen

Følg @antalisfood her
Følg os på Instagram

Få inspiration og sidste nyt inden for fødevareemballage