Skal du eje eller leje dine entrémåtter?
Find ud af det med Mattings måtteberegner

Mange får vasket deres gulvmåtter alt for ofte. Ofte kan man bare støvsuge eller vaske gulvet op og opnå samme resultat. Lejeaftaler på måtter kan derfor blive en unødvendig dyr fornøjelse. Så måske er det på tide at få afmeldt din lejeaftale, så du i stedet kan eje dine egne måtter. Prøv Mattings måtteberegner og find ud af hvor stor en besvarelse du kan opnå.

Topbanner_beregner.jpg

Hvad betaler du i måtteleje?

Faktisk ved 9 ud af 10 virksomheder ikke, hvad de betaler om året for at leje måtter. Ved du, hvad du betaler?  

Dine måtter behøver ikke at blive renset så ofte, som du tror, og derfor kan det med stor sandsynlighed betale sig, at du ejer i stedet for at leje dine gulvmåtter. Med Mattings måtteberegner, kan du hurtigt beregne, hvor meget du sparer på at eje.

Du kan se i måtteberegneren, hvor du skal taste og hvordan du beregner. Det er et nemt værktøj, og vi tror du vil blive overrasket over udfaldet. 

Med din egen måtteløsning, sikrer du, at din entré altid er ren og tør – slut med våde måtter og slut med ventetid på at din måtte bliver skiftet.

BEREGNEREN INDEHOLDER

  • Fane 1: Vejledning
  • Fane 2: Classic
  • Fane 3: Combi Premier ECO
  • Fane 4: FARO
  • Fane 5: Fælles beregner

Grønnegrunde.jpg

De grønne grunde: Skån miljøet med egne måtter

For med dine egne måtter sparer du miljøet for bl.a. forurening fra de biler, der fragter gulvmåtterne til og fra renseriet. Vælger du at støvsuge og/eller vaske dine måtter selv, sparer du også på forbruget af strøm og kemikalier.

Vidste du, at Matting har et udvalg af entrémåtter produceret af genanvendt plastaffald? Baseret på dit samlede kvm-indkøb, kan Matting fortælle dig, hvor meget plastaffald dit indkøb har skånet naturen for.

Fullwidth banner1.jpg

Sådan får du en optimal og effektiv entréløsning

Den optimale og mest effektive entréløsning består af et forløb på i alt 3 måtter. Den første måtte placeres udendørs og tager ca. 75% af det snavs, der sidder på skoene allerede inden, du træder ind i bygningen. Måtten udendørs forlænger effekten og levetiden på måtterne, som ligger indendørs med op til 50%. Se illustration 1 for visualisering af de tre zoner.

De tre zoner:

  • Zone 1: Skrabemåtte, der tager det værste snavs udendørs.
  • Zone 2: Kombinationsmåtte, der tager det lidt finere snavs og absorberer væde. Er placeret i vindfanget.
  • Zone 3: Tørremåtten, der er placeret indendørs, og som fjerner den sidste fugt, væde og smuds.

 

 

Ikke plads til tre måtter? Det kan du også gøre

Det er ikke usandsynligt, at det kniber med pladsen til hele tre måtter. Så bør du have fokus på skrabemåtten, da den er billig, men utrolig effektiv. Det er den, der laver forarbejdet, så din indendørs måtte skånes for det værste snavs og kan klare sig længere uden rens. Se løsningen på billede 2.

Har du ikke mulighed for at placere en skrabemåtte udendørs, er en kombinationsmåtte et godt alternativ. For eksempel kan kombinationsmåtten Combi Premier ECO være et godt alternativ til dig, som lejer måtter, da den kan absorbere op til 6 liter vand pr. kvm.

ILLUSTRATION 1
Måtteløsning 1.jpg
ILLUSTRATION 2
Måtteløsning 2.jpg

Skrabemåtte

Skrabemåtte.jpg

Kombinationsmåtte

Kombinationsmåtte.jpg

Tørremåtte

Tørremåtten.jpg

Ovenfor er vist eksempler på måtter i de tre zoner. Ønsker du det fulde overblik over måttesortimentet, kan du kigge i denne brochure, hvor vi har samlet Mattings måtter - opdelt efter zone. Med Mattings 3-trins adgangssystem bliver dine faciliteter renere, sikrere og præsentable.

Har du prøvet måtteberegneren, og fundet ud af, at det kan være en idé at eje egne måtter i stedet for at leje? Tøv endelig ikke med at kontakte os for yderligere hjælp så du kan høre mere om mulighederne. Du kan også kontakte dine faste kontakperson for at booke et møde eller besøg.

Fullwidth banner12.jpg