Udnyt kontorets potentiale med stærke mærkevarer inden for kontorpapir og tilbehør

Om du er forhandler, større virksomhed eller offentlig organisation, så kan du få dækket dine behov hos Antalis - den ledende leverandør af kontorpapir og tilbehør i Europa. Vi har alt i kontorartikler, IT-produkter, papir og møbler – kort sagt har vi alt til kontoret og administrationen af din virksomhed.

Du kan herunder opleve alle de velkendte brands indenfor papir og kontortilbehør, så du kan skabe et godt kontormiljø der udnytter hele kontorets potentiale. 

office_catalog.png

Få alt til kontoret

Brands

Products-home-xerox.jpg

Xerox papir og printmedier er designet til at give de bedste resultater i alle digitalprintere - fra almindelig laserprinter til produktionsmaskine.

Logo-image.jpgEt bredt papirsortiment som dækker alle dine printbehov.

Products-home-data-copy.jpgPerfekt hvidt papir til dine daglige print- og kopiopgaver!

Products-home-hp.jpgHP Paper er videnskabeligt fremstillet og testet til at fungere problemfrit i alle typer og modeller af printere og kopimaskiner.

Products-home-pioneer.jpg

Pioneer er et premium, ekstra hvidt kontorpapir, som giver gode resultater i både sort/hvid og farve. Fungerer i både laser- og inkjetprinter og kopimaskiner. Pioneer findes også i grafiske formater.

DURABLE

DURABLE har fremtidssikre løsninger til moderne arbejdsmetoder, hvor fokus er på brugervenlighed og funktionalitet. Produktsortimentet indeholder smarte produkter til kontoret, hotellet, restauranten og lageret. 

Brother_logo.png

Teknologi og løsninger fra Brother hjælper med at optimere virksomhedsprocesser gennem deres brede produktsortiment bestående af printere, scannere, mobile printere samt label og kvitteringsprintere.

Fellowes_logo.png

Fellowes leverer ergonomiske kontorløsninger, der forebygger smerter og forbedrer arbejdsmiljøet. Fellowes har også et bredt sortiment at kontormaskiner. 

3M_logo_brandpage.png

3M hare en lang række brands i porteføljen der går under kategorien must-haves på kontorer; Post-it®, Scotch® og Command. 

dymo_logo.png

Som en af de førende i labelbranchen, har DYMO® et bredt sortiment af labelprintere og tilbehør til kontor, lager og hjemmet.

Mousetrapper

Med Mousetrappers mission om at lindre smerter på grund af arbejde i en akavet position med en computermus, har de skabt den ergonomiske mus: Mousetrapper.