Brother_brand_webpage_topimage_1440x570px.jpg

Brother - at your side

Brothers førende produktsortiment omfatter printere, scannere, labelprintere, mobile produkter og professionelle løsninger. Med deres "at your side"-filosofi stræber Brother efter at opfylde dine behov. Fokus består derfor i, at skabe innovative produkter der skubber den teknologiske udvikling.

Køb Brother online

Brother_brand_webpage_printer_image_580x280px.jpg

Professionelle printere og scannere til kontoret

Brother har et bredt sortiment af printere og scannere både til hjemmet og kontoret. De er specialister i print og dokumenthåndtering, og de arbejder løbende på at udvikle maskiner, der anvender teknologi, som hjælper dig i hverdagen.

Brother_labelprinter.png

Kvitterings- og labelprintere  af høj kvalitet

I mere end 30 år er Brothers kvitterings- og labelprintere blevet brugt til at printe professionelle, skræddersyede labels. Det brede sortiment af Brother-labelprintere betyder, at du nemt kan finde den model, der passer til din branche.

Brother_50years.png

Altid ”at your side”

Med Brother får du løsninger, der er udviklet specielt til dig. De er alle designet med fokus på den enkelte kundes specifikke behov, så arbejdsgangen og produktiviteten kan optimeres mest muligt. Brother Nordic har været ”at your side” i mere end 50 år.

Brother_fleksible.png

Fleksible løsninger – tilpasset din virksomhed 

Brother kan tilbyde specialiserede løsninger til flere forskellige brancher, eksempelvis detailhandlen, hotel- og restaurationsbranchen, transport og logistik, elektrikere og håndværkere samt sundhedsvæsenet

Brother_toner.png

Genbrug uden spild

I 2004 lancerede Brother et genbrugsprogram, hvor kunder over hele verden kunne returnere brugte tonere til Brother. Det betyder, at 100 % af de returnerede tonere enten genbruges eller genanvendes – og intet sendes på lossepladsen. Antalis er Brother Miljøpartner, så du kan aflevere dine tomme Brother-tonere til genbrug her hos os.

 

 

Brother_brand_webpage_enviroment_image_580x280px.jpg

Miljømærkede printere fremstillet med omtanke

Flere af Brothers printere er certificerede med miljømærkerne Svanen og Der Blauer Engel. Hos Brother er der nemlig fokus på miljøet. De bestræber sig også på at reducere deres CO2-udledning, genbruge ressourcer og minimere påvirkningen af miljøet i forbindelse med produktionen af maskiner.