DK-banner-antalis-more_high-res.jpg

Antalis’ kundeklub for forhandlere af kontorpapir

Antalis&more er et loyalitetsprogram, som belønner dig, når du køber nogle af markedets mest kendte papirvaremærker.

Vi belønner dig med point, hvis du køber vores vigtigste mærker inden for kontorpapir, kreativt bestrøget og ubestrøget papir, konvolutter, grafisk karton, selvklæbende medier, emballageprodukter fra Master'in-sortimentet og storformatmaterialer fra Coala-sortimentet.

Point* optjenes hver måned, og du kan få ekstra point og gaver, når du deltager i kampagner og andre aktiviteter på Antalis&mores hjemmeside. Det er enkelt, køb Antalis-produkter, saml point og nyd belønningerne.

 

Ban-antalis-A4_more.jpg

Opret en konto.

Det er enkelt, besøg www.antalisandmore.com, vælg dit land og følg instruktionen for at oprette en ny konto. Inden for 48 timer vil du modtage dine nye logindetaljer. Første gang du logger på får du automatisk 200 BONUSPOINT!

Du kan også kontakte din Antalis-repræsentant, som kan hjælpe dig med at oprette en konto.

Antalis&more – loyalitet betaler sig.

 

*Vilkår og betingelser gælder

Forhandlerklub, Værktøjer og Præmier

usp1-antalis-more.jpgAntalis&more Præmier

Se alle artikler, som er tilgængelige i kundeklubben. De sidste telefoner, bærbare PC’er og tv-apparater, et stort udvalg af gavekort og meget mere for at belønne din loyalitet og hjælpe dig med dit salg.

Branded gifts.jpgVærktøjer til at markedsføre brands

For at støtte din markedsføring af Antalis&more varemærkerne, som Xerox, Image, Data Copy, Pioneer og HP, tilbydes du medier og effektive reklameartikler. Se det store sortiment af artikler - du kan vælge imellem som kuglepenne, notesbøger, USB-stik, rygsække og meget mere. Brug disse i dine kampagner til at takke gode kunder eller forær dem til dit personale.

Media Hub

På Antalis&more kan du også finde en ”media hub”. Her finder du de seneste webbannere, videoer, kasse- og pakkebilleder til de papirbrands, som du har brug for at markedsføre.

Brug billederne og videoerne til dine kampagner og på din hjemmeside.

Vi kan endda tilpasse videoerne med dit virksomhedslogo.

Hurtig og enkel adgang til digitale billeder ved få klik.

Media Hub.gif

Se videoen for at se alle fordelene ved Antalis&more loyalitetsprogrammet