Data-copy-40y-Brand-banner_DK.jpg

Data Copy. Det komplette kontorpapir!

Et ikonisk brand i 40 år. Data Copy har et godt rygte på markedet for dets alsidighed og brugervenlighed, samt den høje kvalitet og patenterede smarte emballage. 

Køb Data Copy

DC-boxes.jpg

Til dine daglige udskrifter

Et ægte multifunktionelt kontorpapir: ideelt til alle typer printopgaver, med flotte farveprint til billeder og rapporter samt sorthvide print og kopier i større oplag.

plush-1.jpg

Miljøvenligt

Et miljøvenligt papirsortiment, FSC® certificeret og mærket med EU Blomsten. Data Copy er også medlem i "1% for the Planet” og afsætter derfor 1% af omsætningen til ideelle og miljøorganisationer. Alle indsatser betyder noget for miljøet.

 

data-copy-face.jpg

Premium kvalitet

Helt hvidt papir i høj kvalitet, som giver dig fred i sjælen og problemfrie print. Velegnet til laser og inkjet maskiner.

 

DC-grabngo.jpg

Smart emballage

En unik patenteret smart emballage: let at håndtere og let at flytte rundt på. Gør hverdagen på kontoret lettere. Bekvemmelighed i hverdagen.

 

Når du vil have et kontorpapir, som fungerer til alle typer af udskrifter. Kopimaskiner og printere, som kører uden stop med komfort og flotte resultater til alle – vælg Data Copy.

 

Data Copy – et smart brand. Det er sjovere med os!

Se video.

colorlok-logo-mi2.jpg

Data Copy er certificeret med ColorLok®

Data Copy er ColorLok® certificeret. ColorLok® teknologi er en standard, som sikrer bedre udskriftskvalitet, mere levende farver, dybere sort og hurtigere tørretider.

1pt-blue.jpg

Data Copy – medlem af "1% for the Planet"

Data Copy er medlem i organisationen 1% for the Planet og afsætter 1% af omsætningen til miljøorganisationer. Organisationen hjælper med at finansiere flere non-profit organisationer inden for klima, sundhed, miljø, vand, biologisk mangfoldighed, økosystemer, jordbrug og uddannelse. Gennem denne globale organisation tager Data Copy endnu et skridt i sin bæredygtighedsstrategi.

Smart emballage - se her!

DC-grabngo-blue.jpg

 

Grab-and Go - let at bære, let at tage med. 

Kasserne er udstyret med et bekvemt håndtag, Grab-and-Go™, for at gøre det lettere at flytte rundt med kasserne.

DC-open-blue.jpg

 

Tear strip bokse, let at åbne!

Alle Data Copy emballager har en særlig tear strip, så du hurtigt og enkelt kan åbne og få adgang til papiret. Hurtigt, enkelt og uden anstrengelse.

DC-blue-open.jpg

 

Intet omslag, intet drama!

Med NonStopBox får du 2500 uindpakkede ark, som er klar til brug. Mindre emballageaffald at tage sig af. Nemt og bekvemt for dig og miljøet.

DC-box-left.jpg

 

A3 kasser med bare 3 pakker gør det hele lettere.

For at gøre det lettere for dig at håndtere, pakkes alle A3-papirer i en kasse med kun 3 pakker. Slut med at kæmpe med tunge bokse.

Download Data Copy baggrund!