dymo_banner_nologo.png

DYMO®

Siden DYMO®s begyndelse som prægevirksomhed i 1958, har de udviklet sig til at være en af de førende i labelbranchen. I hele deres levetid har DYMO® fokuseret på, at få folk til at klare deres opgaver nemmere. DYMO® hjælper dig med et forenkle dit arbejde og samtidig få dig til at fremstå mere professionelt.

Køb DYMO®

Labelprintere til ethvert behov

DYMO®s labelprintersortiment rummer efterhånden en del printere, så der er rig mulighed for at finde lige den der passer til dit projekt, organisering af dit hjem, sikkerhed på din arbejdsplads eller effektivitet på kontoret. Til labelprinterne findes der et væld af forskellige labels til forskellige formål, i forskellige farver og forskelligt udseenede. Mon ikke du kan finde en der passer til dit projekt?

 

Prægemaskinen: Det retro look

DYMO®-historien starter ved den gode gamle prægemaskine der trykker bogstaver, tal og tegn på mærkatet hvilket giver en 3D-effekt. Prægemaskinen bruger ikke batterier og fungere gennem et drej-og-klik system. Maskinen er perfekt til organisering på arbejdpladsen eller kreative projekter da den har et retro look.

DYMO_embossing.png

LabelWriter®: Labels uden spild

Tilslut din PC eller Mac og opret brugerdefinerede etiketter på få sekunder ved hjælp af DYMO® LabelWriter®-softwaren. Når du udskriver dine adresseetiketter og forsendelsesetiketter er det med nøjagtighed da der ikke bliver printet mere eller mindre end det du ønsker.  Det er smart da du så undgår spild af papir, toner og blæk, som man ofte oplever når man bruger etiketter i ark.

DYMO_labelwriter.png

LetraTag®: Din bedste ven når der skal organiseres

Tag LetraTag® labelprinter med hvor end du går. Den er designet til brug i hjemmet eller kontoret hvor du kan organisere med plastik- og metallabels. LetraTag® kan også printe på labels der kan stryges på tekstiler, for eksempel børnenes tøj så det ikke bliver væk i børnehaven eller skolen.

DYMO_letratag.png

Rhino®: Klarer enhver industriel labelopgave

Hårde arbejdspladser har brug for hårdføre mærkater. DYMO® Rhino™ labelprintere er modstandsdygtige og lavet til hårdhænede arbejdsmiljøer med industrilabels der kan modstå vejr, varme, kemikalier og alt derimellem. Rhino er bygget til profesionelle.

DYMO_rhino.png

LabelManager®: Brugervenlig og alsidig

DYMO® LabelManager® anvendes med D1 tape. På LabelManager er brugervenlighed og funktionalitet i top. Udskriv stregkoder, logoer, etiketserier fra datafiler, og meget mere. Nem at gå til og kan både bruges med og uden tilslutning til PC, så du kan printe hvor du vil.

 

 

DYMO_labelmanager2.png

dymo_sustainability.png

Mærkning på en bæredygtige måde

Et label ad gangen, bestræber DYMO® sig efter at blive mere bæredygtig. DYMO® investerer i en bæredygtig fremtid gennem FSC certificering af deres DYMO® LabelWriter papir og DYMO® LetraTag papir label og tape og så er kassketteskallen lavet af 100% genanvendt materiale. Derudover gør de brug af bæredygtige materialer som vandbaserede klæbemidler, genopladelige batterier i maskinerne og termisk udskrivningteknologi der eliminere brugen af blæk og toner – bare for at nævne nogle af tiltagene.

 

 

DYMO_scale.png

Må jeg spørge hvad du vejer?

Frygter du en regning grundet for lidt porto? Det behøver du ikke, hvis du har en af DYMO®s brev- eller pakkevægte. Med dem kan du måle vægten på breve og små pakker helt præcist, så du altid får sat den rigtge porto på. Pakkevægtene kan veje op til 100 kilo.