Du kan regne med Antalis!

Om du er forhandler, indkøber i detailbranchen, i privat eller offentlig sektor, kontorforsyning, indkøbschef  eller –assistent, så gør vi din hverdag lettere med et udvalg af alt til kontoret heriblandt; papir, konvolutter, kontorartikler, kontormøbler og tilhørende services.

Internationale virksomheder kan desuden tilbydes samme kvalitet i både tilbud og services, eftersom Antalis er repræsenteret i 28 europæiske lande.

sundt arbejdsmiljo.jpg

SKAB ET SUNDT ARBEJDSMILJØ

Støj, indeklima, belysning - der er mange ting, der påvirker arbejdsmiljøet. Vil du opnå bedre arbejdsforhold for dine ansatte, mindske sygefraværet og øge produktiviteten, så bør du kigge nærmere på arbejdsmiljøet. Og hvordan gør man så det? Find ud af det her.

ergonomisk kontor.jpg

FÅ EN ERGONOMISK ARBEJDSPLADS

Mange af os bruger størstedelen af arbejdsdagen foran en skærm, i statiske positioner som vores kroppe ikke er designet til. Siddestillinger der desværre kan have store konsekvenser for helbredet. Flere og flere af os døjer nemlig med kontorrelatede smerter i arme, skuldre og nakke. Læs hvordan du kan mindske problemet her. 

god modekultur.jpg

FÅ EN EFFEKTIV MØDEKULTUR

Klar og tydelig kommunikation og effektiv mødehåndtering kræver de rette værktøjer. Med whiteboards, post-its, rammer m.m. er i klar til at slippe kreativiteten løs og inspirere til nye ideer og dynamisk samarbejde. Få tips og tricks til effektiv mødeafholdelse her.

Få dit eget unikke tryk

Ensart din visuelle identitet over hele linjen

i alt fra brevpapir, visitkort, tape, kuglepenne & poser

Se hvordan her
Få dit eget unikke udtryk med reklameartikler og tryksager


Hvorfor skal du vælge Antalis?

Kontorpapir brands

Stærke brands

Sortimentet indeholder egne brands som Image ®, DataCopy ® og Xerox ® (under en eksklusiv licens), samt kendte brands som Pioneer, HP, Fellowes, Borther m.m.

 

home-offices-green.jpgMiljøvenlige produkter

Se sortimentet af kontorpapir i genbrugsfibre fra Image ® og Xerox ®.

 

home-offices-services.jpgEt bredt udvalg af services 

Gør din hverdag lettere med en bred vifte af services, som skræddersyede konvolutter, prøver og tryksager.

 

Sidste nyt omkring kontormiljø