IMG-banner-IMAGE.jpg

IMAGE. Paper for ALL

Image sortimentet er et af de mest omfattende på markedet. Du finder enhver kvalitet for professionelle, virksomheder og personlig brug. Hvert papir giver en specifik løsning til de forskellige printbehov. Fra fuld farve og billedreporter til volumen print af grafik og tekst. Professionelle print af kommunikations- og undervisningsmaterialer samt genbrugspapir for mindre miljøpåvirkning.

Køb Image papir

USP-images-1.jpg

Et komplet sortiment af kontor- og digitalpapir til alle dine printbehov

Image giver dig en variation af multifunktionelle papirer til hverdagens sort/hvid og farveprint. Et sortiment af premium hvidt papir til farvegengivelse i høj kvalitet, til professionelle digitalforlag og billedprint. Samt et stort udvalg af farvet papir og premium genbrugspapir.

USP-images-3.jpg

Bæredygtigt papir fra brand som tager miljøansvar

Image brandet tager ansvar for miljøet. Alle kvaliteter har klar sporbarhed tilbage til råmaterialerne og produceres på certificerede fabrikker, mærket med EU Blomsten. Image er PEFC eller FSC® certificeret, som fremmer bæredygtig skovdrift. Genbrugspapirkvaliteterne er fremstillet i 100% genbrugsfibre.

USP-images-4.jpg

En bred portefølje af brand services, marketingværktøjer og support

Som kunde kan du få både kommunikations og point-of-sales materialer og salgsværktøjer til at markedsføre Image brandet. Prøver er også tilgængelige for at sikre bedst mulig kundetilfredshed.

 

USP-images-2.jpg

Velegnet til alle typer af udstyr - inkjet, laser og digitalprintere

Image Premium garanterer kvalitetsprint på farvelaser- og digitalprintere. Papir med ColorLok teknologi giver pålidelige print, skarpe kanter og klare farvegengivelser i inkjet. Business sikrer effektiv dobbeltsidig- og volumenprint.