3m_banner.png

Must-haves til kontoret fra 3M

3M har en lang række brands i porteføljen, der går under kategorien 'must-haves til kontoret'. I produktporteføljen finder du den kvadratiske gule lap papir, bedre kendt som Post-it® og som du med stor sandsynlighed bruger i dit daglige arbejdsliv. Du finder også tape fra Scotch® og diverse muligheder for ophæng på væggen fra Command™. Dertil finder du også produkter under 3M’s eget brand.

3M_Postit.png

Visualiser dine idéer med Post-it®

Den velkendte lille gule lap papir er fast inventar på alle kontorer, og bruges i stor stil som huskeseddel til de små opgaver. Hvis du kigger dig rundt på kontoret skal du nok finde en del Post-it® klistret på computerskærmene.
Med de mange forskellige farver, er Post-it® eminent til at visualisere og organisere projekter, hvor de giver overblik og struktur. Post-it® findes også i forskellige størrelser så du hurtigt kan lave en note i din kogebog eller notere dig en rettelse i rapporten.

Køb Post-it®

3M_3m.png

Lim i forskellige afskygninger

Under 3M’s eget brand finder du bl.a. forskellige slags lim. Du finder den almindelige limstift, men også spraylim der kan sammenlignes med en konventionel børsteanvendt kontaktlim. Stiller du endnu større krav til klæbestyrken, finder du også spraylim til permanent montering af billeder, tryk og illustrationer.
Skal du sikre, at følgesedlen kommer trygt frem har 3M tapelommer til formålet. I sortimentet finder du også forskellige slags tape og tapedispensere.

Køb 3M

3M_command.png

Dekorer og organiser med Command™

Glem alt om søm og skruer der laver store huller i væggen. Med Command™ kroge og strips kan du hænge ting på væggen uden at bekymre dig om, at væggen ødelægges da de er nemme at fjerne. Command™kroge og strips kan bruges til at lave den flotteste billedvæg i hjemmet, til at organisere køkkengrejet eller hænge midlertidige festdekorationer op.

I Command™produktsortiment finder du også hyldeophæng til badeværelset, kosteholdere og kabelholdere.

Køb Command

3M_scotch.png

Scotch® hylder hverdagens opfindsomhed

Scotch® har alt i tape – også den du skal bruge. Skal du reparere en lille flænge i papiret eller indpakke en gave helt usynligt? Så er klar tape løsningen. Er det derimod mere modstandsdygtig og holdbar tape du leder efter, har Scotch det også. Har du derimod fortrolige dokumenter der skal skærmes for nysgerrige øjne, så er forseglingstape løsningen. Og hvis det er afdækningstape, brun tape, dobbeltklæbende tape, eller et andet tapeprodukt, jamen så finder du det også hos Scotch®.

Dertil finder du også forskellige slags tapedispensere, så du ikke skal lede efter tapeenden

Køb Scotch®