Fellowes_banner4.png

Forbedr arbejdsmiljøet med Fellowes

Med Fellowes ved din side, øger du kontorets potentiale gennem forbedret arbejdsmiljø, ergonomiske arbejdstillinger og et sundt indeklima. Fellowes har et bredt udvalg af kontormaskiner der selvsikkert klarer hver deres opgave, så opgaverne bliver så lette som en leg. Kombineret med et produktsortiment fokuseret på ergonomi og god luft, skabes et sundt kontormiljø - både på arbejdspladsen og på hjemmekontoret.

Køb Fellowes online

Felloews_ergnomic.png

Ergonomiske accessories

Fellowes har et bredt udvalg af ergonomisk kontortilbehør, der gør din arbejdsdag behagelig - på kort og langt sigt. Udvalget strækker sig fra kontorstole, ryg- og fodstøtter til musemåtter. De rette kontoraccessories er vigtige for din velvære i det lange løb.

Fellowes_makulering_hund.png

Stærke makuleringsmaskiner

Destruer fortrolige dokumenter med makuleringsmaskiner, der går til de hårde makuleringsopgaver med selvsikkerhed. Alt fra store stakke af papir med papirclips, til CD'er og dankort bliver destrueret effektivt. Så er du sikker på, at følsomme oplysninger ikke bliver misbrugt.

Fellowes_luftfrisker.png

Sund og bakteriefri indeklima

Med en luftrenser fra Fellowes er du sikret et godt indeklima, der holder kontorets luft ren og hovedet frisk. Når de kolde sæsoner står for døren, har du også et kamplar våben mod bakterier. 

Fellowes_laminator.png

Perfekt lamineret. Hver gang.

Skal dine billeder have en flot finish, eller skal du blot sikre dine dokumenter for fedtede fingre? Så skal det lamineres. Forsegl vigtige dokumenter mellem to lag beskyttende plastik, så levetiden forlænges. Fellowes' lamineringsmaskiner udfører opgaven til punkt og prikke. Hver gang.

Fellowes_binding.png

Professionelt look? Ja, tak

Er du også vild med spiral-, lim- og wireindbindingsmaskiner i flot, brugervenligt design der får dine rapporter til at se profesionelle ud? Fellowes har forskellige maskiner og materialer, så du kan finde lige det produkt og det look der passer til dig.