mousetrapper_banner.png

Mousetrapper - den ergonomiske mus

Mousetrapper er lanceret international og førende på markedet i Norden indenfor ergonomiske computermus. Missionen hos Mousetrapper er krystalklar: ingen skal lide smerter fordi de arbejder i en akavet position med en computermus.

Køb Mousetrapper

Elegant og ergonomisk

Mousetrapper er alternativet som forebygger musearm og andre gener der opstår ved brug af en traditional computermus. Specielt for Mousetrapper er den centrerede placering foran tastaturet hvor armene er ind mod kroppen og hænderne tæt på tastaturet. Dette giver en god, behagelig og  ergonomisk arbejdsstilling, der både forebygger og ofte også lindrer de belastningsskader der kan opstå.

Er du i tvivl om en Mousetrapper er det rigtige for dig, så kan du afprøve en Mousetrapper i 14 dage - helt gratis. Med prøveperioden kan du afprøve produktet i det miljø du til hverdag vil komme til at bruge den i.

 

 

mousetrapper_laptopholder.png

Gør din laptop og tablet ergonomisk

Selvom du arbejder du på en laptop eller tablet skal du ikke gå på kompromi ergonomisk. I Mousetrappers produktsortiment finder du derfor Laptop/Tablet Stand, så dit hovede kan holdes i en ergonomisk rigtig position. Holderen er perfekt til de dage hvor arbejdet klares hjemmefra, på cafeén eller hotellet.

Mousetrapper_production.png

Opfundet, designet og bygget i Sverige

Mousetrapper designes og udvikles i Svergie, så der er fuld kontrol over hele processen. Design og funktionalitet går i høj grad hånd i hånd, da elegant design vækker lysten til at bruge produktet mens et funktionelt design betyder at det er en hjælp for brugeren.