mødekultur
Slip kreativiteten løs
Få en effektiv mødekultur

 

Klar og tydelig kommunikation og effektiv mødehåndtering kræver de rette værktøjer. Med whiteboards, post-its, rammer m.m. er i klar til at slippe kreativiteten løs og inspirere til nye ideer og dynamisk samarbejde. 

2 metoder til effektiv planlægning

Hvilken whiteboard overflade skal du vælge?

Glas

Vælger du en glas whiteboardtavle af høj kvalitet får du eminent ydeevne både hvad angår sletbar-, holdbar- og modstandsdygtighed over for penneaflejringer. Glastavlerne er ligeledes magnetiske og fremstillet i et stilfuldt design der gør dem utrolig velegnet til receptioner og konferencelokaler. 

Emaljeret

Emaljeret whiteboardtavler er dem vi kender fra skoler og mødelokaler - også kendt som keramiske eller porcelænstavler. Disse tavler egner sig rigtigt godt til dagligt brug med en stærk magnetisk kerne og en overglade der både er hårdfør og nem at rengøre. 

Stål

En whiteboardtavle af stål kommer med en larkeret overflade, der sikrer den glatte overflade og lange levetid. Samtidig er den nem at rengøre med høj sletbarhed ved hyppig brug.  

 

 

Skab de bedste rammer for jeres brainstorm

Gå til Post-it® Meeting Charts

 

Når kreativiteten skal buldre derud af, skal du have de bedste rammer. Post-it® Meeting Charts er her din ultimative partner. De let aftagelige ark gør det muligt at flytte og omorganisere dine tanker med lethed, mens den sikre klæbeevne garanterer, at dine værdifulde ideer bliver, hvor de skal - på væggen, synlige for alle. Og når mødet er ovre, kan du nemt fjerne dem, uden at efterlade spor.

OMG404589 - CBG_SOSD_33_Post-it Banner_1920x350_DK_2022_v1-FV.jpg

 

21 dage1.jpg

12 timer1.jpg

Must-haves til en god mødekultur

 

 


Sidste nyt inden for kontor