office, Kontormiljø, Kontormiljø

Indeklima på arbejdspladsen: Hvad er der i den luft du indånder?

01 dec. 2022 —
Udskriv
Indeklima på arbejdspladsen

Vi spritter af, vasker hænder og holder afstand som aldrig før, men hvad med indeklimaet på arbejdspladsen og den luft vi indånder? Er den med os eller imod os i vores forsøg på at blive friske og raske? I mange tilfælde er svaret 'imod'.

Vi spritter af, vasker hænder og holder afstand som aldrig før, men hvad med indeklimaet på arbejdspladsen og den luft vi indånder? Er den med os eller imod os i vores forsøg på at blive friske og raske? I mange tilfælde er svaret 'imod'.

Brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alt indenfor emballage.

Danskerne opholder sig indendøre i ca. 80-90 % af livet. Derfor giver det god mening at se på indeklimaet på arbejdspladsen, som er en af de steder, hvor man opholder sig mest. Der er flere forskellige parametre, der påvirker luftkvaliteten negativt. De mest oplagte er madlavning, forurening fra luften udenfor samt stoffer og vira fra os selv. 

Disse udfordringer er lette at glemme, fordi vi ikke kan se dem, men problemerne er der - både i hjemme og på kontoret. Der findes imidlertid også nemme og effektive løsninger, så hvorfor ikke udnytte dem?

Gør hurtigt luften renere

For at forbedre indeklimaet har Leitz udviklet TruSens luftrenseren, der reducerer antallet af bakterier og vira, der florerer eksempelvis på arbejdspladsen. Ved at benytte et specialfilter kan luftrenseren også tage særligt hensyn til de specifikke udfordringer, du står med i dit miljø. Der findes tre specialfiltre; et, som er udviklet til at beskytte mod luftbårne vira, influenza og allergener, et mod lugte og flygtige organiske forbindelser (VOC) samt et mod kæledyrsskæl og hår.

Der findes tre udgaver af TruSens, som passer til henholdsvis arealer på op til 23 m2, 35 m2 og 70 m2. De to modeller til de største arealer har herudover en  SensorPod, der måler forurenende stoffer og sender resultaterne tilbage til luftrenseren. 

Hos Antalis er der et stort udvalg af produkter, der bidrager til at holde indeklimaet på arbejdspladsen i orden inklusiv TruSens. TruSens er praktisk at have på alle tider af året, men det giver selvfølgelig særlig god mening at få den nu, hvor vi har sæson for influenza. 

Derfor tilbyder Antalis buy & try på TruSens. Med buy & try kan du købe en TruSens og afprøve den, der hvor dit behov er. Ønsker du ikke at beholde den, er der returret inden for 30 dage. Læs mere om TruSens buy & try her

ts_Z2000_Handle2_201808_150_2048_2047.jpg

ts_Z2000_Z3000_Kitchen1_201808_150_2997_2000.jpg

indeklima.jpg

ts_Z3000_horeca_150_5184_3456.jpg

 

Sidste nyt omkring kontormiljø