Nyheder, office, Kontormiljø, Kontormiljø

Guide til labelprinter: Passer din labelprinter til dine opmærkningsbehov?

05 dec. 2022 —
Udskriv
Indeklima på arbejdspladsen

Med den rette labelprinter bliver det lettere at overholde lovgivningen om fødevareopmærkning og give dine kunder en bedre oplevelse, når de handler hos dig. Vi giver dig her et hurtigt overblik over hvilke typer Brother-labelprintere, der kan passe bedst til din virksomhed alt efter hvilken opgave, der skal løses.

Med den rette labelprinter bliver det lettere at overholde lovgivningen om fødevareopmærkning og give dine kunder en bedre oplevelse, når de handler hos dig. Vi giver dig her et hurtigt overblik over hvilke typer Brother-labelprintere, der kan passe bedst til din virksomhed alt efter hvilken opgave, der skal løses.

Brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alt indenfor emballage.

Køkken

  • REDUCÉR MADSPILD & UNDGÅ LOVBRUD

 

Få styr på din lagerrotation og reducér madspild med opmærkningsløsninger til lagerrotation, som gør det enkelt at holde styr på holdbarhed og udløbsdato. Du kan printe forskellige labels fra dag til dag eller efter behov.

Med disse labels sikrer du, at du overholder gældende regler, og at dine labels er lette at læse i modsætning til de håndskrevne løsninger. Du trækker data direkte fra dit system og ud til labelprinteren, så det er hurtigt og let at printe de labels, du har brug for.

Opmærk dine færdigpakkede fødevarer med tekst og stregkoder, så der er mulighed for sporing. Således kan du sikre, at de overholder loven i forhold til deklaration af ingredienser med fyldestgørende, læsbare labels. Derudover kan du skræddersy din løsning, så dine labels passer præcis til dine behov. Herudover kan du udstyre din labelprinter med et batteri, så den nemt kan flyttes rundt og bruges dér, hvor der er behov for den.

Labelprinter3.jpg

 

Labelprinter1.jpg

Restaurant & take away

  • BEVAR OVERBLIKKET

 

Den oplagte labelprinter til restaurant og take away er en, der kan printe fødevarelabels med information fra dit menu-håndteringssystem.

Labelprinteren kan konvertere data fra dit system og printe dem direkte ud på labels f.eks. information om ingredienser. Der findes et bredt udvalg af labels i forskellige størrelser, så du kan let finde en, der passer til dit behov. Med denne type labelprinter bevarer du nemt overblikket over dine varer. 

 

 

Labelprinter2.jpg

Café

  • MADFLAG & BORDKORT

 

Med en P-touch labelprinter kan du lave labels til madflag og bordkort samt printe labels til generel opmærkning f.eks. i salatbaren. Teksten på labelen printes under en laminering og kan derfor rengøres, uden at teksten tager skade eller forsvinder.

Denne type labelprinter giver dig mulighed for at printe labels fra computer, smartphone og tablet. Du kan printe labels op til 24 mm eller 36 mm alt efter, hvilken labelprinter du vælger.

 

 

Labelprinter4.jpg

 

Produktion

  • GØR SPORBARHED ENKEL

 

Brug en labelprinter til opmærkning af dine fødevarer, så de lovpligtige informationer om allergener m.v. er tydelige for læseren.

Den er et oplagt værktøj både i fødevareproduktioner og bagerier, og korrekt opmærkning sikrer sporbarhed gennem hele fødevareprocessen.

Labels til formålet kan fås i mange forskellige størrelser.

Find din labelprinter her

 

Sidste nyt omkring kontormiljø