Mærkevarer der gør rent bord

I vores sortiment finder du en lang række profesionelle hygiejne- og rengøringsprodukter, der klarer selv den mest snavsede opgave. Vi har servietdispensere til det mest besøgte toilet, rengøringsmidler til den travleste opvaskemaskine og aftørringspapir til industrielle opgaver der kræver ekstra absorbering. Dyk ned i et lille udpluk af vores brands herunder og find resten af sortimenten på vores webshop. 

 

 

Find alt til rengøringen

Brands

Products-home-tork.jpg

Torks® professionelle hygiejneprodukter er blandt de mest anvendte i verden. Sortimentet inkluderer papir, wipes, sæber og dispenserings-
løsninger, der sikrer optimal trivsel og komfort for brugeren og sparer både tid og penge for virksomheden.

Products-home-katrin.jpg

Katrin® er eksklusive papir og dispenserløsninger fra Metsä Tissue. Et hygiejnesortiment, der sikrer tillid og velvære på toiletter, hoteller, skoler, restauranter, industrielle arbejdspladser og sundhedsmiljøer.

Novadan_logo.jpg

Novadan leverer hygiejneløsninger til bl.a. den fødevareproducerende industri og horeca-industrien. Det har de gjort siden 1980 og har gennem mange års udvikling optimeret produktporteføljen, så den indeholder lige det du skal bruge til din rengøringsopgave. Kort sagt, med Novadans brede sortiment er fødevaresikkerhed og rengøringskvalitet i top.   

CleanLine_logo.jpg

Køber du Cleanline rengøringsmidler og artikler er du sikret effektiv og professionel rengøring. I produktsortimentet finder alt du skal bruge til rengøring af dit storkøkken samt bad og sanitet. Inden længe vil dine omgivelser være skinnende rene, og leve op til Fødevarestyrelsens krav til hygiejne.