Cleanline_banner.jpg

Cleanline

Køber du Cleanline rengøringsmidler og artikler er du sikret effektiv og professionel rengøring. I produktsortimentet finder alt du skal bruge til rengøring af dit storkøkken samt bad og sanitet. Inden længe vil dine omgivelser være skinnende rene, og leve op til Fødevarestyrelsens krav til hygiejne. 

Cleanline_1.jpg

Få et skinnende køkken

Hold  køkkenet rent med Cleanline køkkenrengøring - både til dagligt, og når køkkenet skal have den helt store tur. Produkterne kan enten bruges i en brugsopløsning og med skumudstyr, alt efter hvad du foretrækker. 

 

Cleanline_2.jpg

Rengør toilettet med Svanen

Svanemærket rengøring af toilettet? Ja tak! I Cleanlines produktportfølje finder du toilet- og sanitetsrens der effektivt fjerner kalkslør og sæberester - også er begge produkter tilmed Svanemærket, hvilket betyder, at der er tænkt på produktets miljøbelastning fra produktion til forbrug.

Cleanline_3.jpg

Klude i alle afskygninger

Gulvklude, viskestykker, skuresvampe, microfiberklude, vaskeskind og karklude i regnbuens farver. Ja, det er såmænd bare klude, men med det rette udstyr bliver de fleste opgaver en tand sjovere. Det gælder også rengøringstjansen. Cleanline har helt sikkert lige den klud du skal bruge.

Cleanline_4.jpg

Få opvaskemaskinen til at shine

Er opvasken blevet lidt for stor og uoverskuelig? Sådan virker den vidst tit, og der er ikke andet for end at kaste sig over bjerget. Cleanline har alt der skal til for, at din opvaskemaskine performer som den skal og så bjerget hurtigt kan blive til en flad bakke. Har du service og udstyr der ikke tåler en tur i opvaskemaskinen, så har Cleanline også håndopvaskemiddel... og det er både blid mod hud og Svanemærket.