Novadan_banner.jpg

Novadan

Novadan leverer hygiejneløsninger til bl.a. den fødevareproducerende industri og horeca-industrien. Det har de gjort siden 1980 og har gennem mange års udvikling optimeret produktporteføljen, så den indeholder lige det du skal bruge til din rengøringsopgave. Kort sagt, med Novadans brede sortiment er fødevaresikkerhed og rengøringskvalitet i top.  

Novadan_1.jpg

En sårbar industri kræver kvalitet

Novadan er klar over, at fødevareindustrien er en af de mest sårbare industrier, hvor utiltrækkelige rengøringsprocesser kan ødelægge en virksomheds image på ganske kort tid. Derfor er det vigtigt at beskytte både brand. Image og kunderne – og det starter ved at tage rengøringen seriøst.

Novadan_2.jpg

Rengøring der lever op til alle krav

I storkøkkenet er der mange overflader og maskiner der dagligt skal rengøres, så Fødevarestyrelsen igen kan give dig det gladeste smil på kontrolrapporten når de svinger forbi dit køkken. Om det er gulvet, ovnen eller opvaskemaskinen, har Novadan en række effektive produkter der lever op de specielle danske krav til miljø og arbejdsmiljø. 

Novadan_3.jpg

Klima og miljø er i fokus

Novadan har udviklet en ny svanemærket produktserie der kalder 900-serien, som skal erstatte 700-serien. Det er som led i et øget foksu på klima og miljø. De mest miljøbelastende indholdstoffer i produkterne er således blevet udfaset. 

Novadan_4.jpg

Personlig hygiejne der skåner huden

Makkerparret bestående af den uparfumeret flydende håndsæbe og hånddesinfektionen baseret på ethanol, er smarte når den personlige håndygiejne skal sikres. Begge produkter er ideelle til hyppig brug, da de er milde og skånsommme mod huden. Til produkterne får findes der dispenserløsninger som er er albuebetjente, så berøringen mindskes mest muligt.