Fløjlshandskerne af og gummihandskerne på...

...for nu skal der gøres rent! Måske er rengøring ikke en af yndlingsopgaverne på din to-do liste, men det er en af de områder hvor der ikke må blive gået på kompromis. Halter rengøringen og hygiejnen i restauranten bliver det ikke sjovt når Fødevarestyrelsen kommer på visit. I industrien kan det have store konsekvenser for effektiviseringen og sikkerheden for medarbejderne, mens dårlig hygiejne på kontoret betyder, at bakterierne får gode vilkår for at sprede sig. Fløjshandskerne skal af, og gummihandskerne på, for nu er det tid til at få implementeret gode rengøringsrutiner og hygiejnetiltag.

Hotel, restaurant og café

HOTEL, RESTAURANT OG CAFÉ

Som gæst på hotel, café eller restaurant ser du frem til at blive forkælet; lækker mad, hyggelige omgivelser og venlig servering er højde-
punkterne for en god aften. En stor del af den oplevelse vurderes faktisk ud fra rengøringen. Skal rengøringen lave skår i dit image og få dig i fedtefaddet?

Industri

INDUSTRI

Støv i maskineriet, spildt olie på gulvet, beskidte toiletter og dårlig håndhygiejne. Alt sammen kan det være med til at give maskinstop og ineffektivitet i sidste ende. Der er ingen tvivl om, at en ren produktion giver en mere effektiv produktion – og mere sikkerhed for de ansatte på gulvet.

Kontor

KONTOR

I det åbne kontorlandskab kører elektronikken på højtryk, overfladerne er mange, og gulvet ud til kaffemaskinen bliver flittigt brugt. Antallet af timer du og dine kollegaer bruger på kontoret er høj, og skal hovedet tænke klart, starter det med renlige omgivelser. 

Udforsk vores hygiejne katalog

Skal der gøres rent bord...
køkken, toilet eller gulv?

KATALOG FYLDT MED PRODUKTER & TIPS

Download her
Inspiration til mere miljøvenlige emballageløsninger

Rengøring og hygiejne med miljøet in mente

Vi tilbyder løsninger til hygiene, rengøring og aftørring der tilgodeser dig og miljøet - uden at gå på kompromis med kvalitet og service.

Miljø.jpg

 

Vil du vide mere?

Vidste du, at miljømærket rengøring er lige så effektivt som ikke-miljømærket rengøring? Hvad betyder miljømærkerne - og har du styr på de ni faremærker?

 

Læs med og få gode rengøringsråd