Katrin-brands-banner.jpg

Katrin - Perfektion på toilettet

Katrin® er eksklusive papir og dispenserløsninger fra Metsä Tissue. Et hygiejnesortiment, der sikrer tillid og velvære på toliletter, hoteller, skoler, restauranter, industrielle arbejdspladser og sundhedsmiljøer. Sortimentet inkluderer papirhåndkæder, toiletpapir, servietter, sæber og rengøringsmidler, der alle er designet til at imødekomme kravene fra travle arbejdspladser og badeværelsesmiljøer.

Katrin®-serien inkluderer også dispensere til papir og sæber, så du er sikret den helt rette dosering - hver gang. Dispenserne er nemme at fylde, æstetisk tiltalende og lavet af robust råmateriale.

Køb Katrin

Katrin hygiejne løsninger

Imødekom de besøgendes forventninger

Vil du sikre den rette brugsoplevelse i offentlige toiletmiljøer med mange besøgende? Uanset om det gælder et station, en udstillingshal eller et operahus, er hygiejneløsninger fra Katrin et effektivt valg.

Toiletløsninger katrin

Efterlad et indtryk

Vil du gøre et indtryk? De retter, du serverer, eller de oplevelser du tilbyder, skal være af høj kvalitet - og det bør toilettet også være. Toilettet er en del af den samlede pakke og har stor betydning for helhedsoplevelsen. Med løsningerne fra Katrin, er du sikret det helt rette indtryk.

katrin produktion

Let arbejdsbyrden

Rengøring er en stor del af enhver produktion. Derfor har du brug for produkter af høj kvalitet til at lette arbejdsbyrden. 

Aftørring i produktionsområder skal være effektiv, uanset om det gælder maling, olie, fedt, støv eller vand. Katrin's industrielle klude og dispensere er perfekte til at holde produktionslinjen ren og pæn, selv i de mest krævende miljøer.

rengøring og vedligehold

Spar tid på vedligeholdelsesopgaver 

Med Katrin's industrielle wet wipes kan du hurtigt og effektivt fjerne snavs og pletter. Reparerer du biler eller rengør cykler? Lige meget hvad, har du brug for lettilgængelige wipes. Her kommer Katrin ind i billedet. 

Katrin's wipes er ikke bare effektive, men også super bløde og godkendt til fødevareindustrien. 

rengøring fødevareindustrien

Minimer hygiejnericisi 

Hygiejne i fødevareindustrien er altafgørende. Med produkterne fra Katrin kan du minimere risikoen for krydskontaminering og reducere vedligeholdelsesarbejde. Produkterne opfylder alle brancheforskrifter og er godkendt til fødevarekontakt.

06_kueche_nm_01_v001_rgb_without_tatoo_small copie.jpg

Effektivitet i køkkenet

Skal rengøringen af overflader og redskaber være en leg? De hurtigt absorberende industrielle klude fra Katrin tørrer vand, olie og mad op - hurtigt og effektivt. Servietterne er selvfølgelig godkendt til fødevarekontakt.