Telefonerne er åbne man-tors 8-16.30 fre 8-15
Kontakt os
Tork-banner-brand.jpg

Tork® - en løsning til ethvert behov

Tork® professionelle hygiejneprodukter er blandt de mest anvendte i verden. Med et omfattende udvalg af aftørringspapir, klude, sæbe og dispenserløsninger hjælper Torks produkter virksomheder med at spare tid og penge og sikre komfort og trivsel for brugerne. 

Tork produkterne er designet til at reducere og kontrollere forbruget, hvilket sikrer lavere omkostninger og mindre affald.  

Køb Tork

Tork-USP-1.jpg

Mindre affald, bedre hygiejne

Til toiletter med lav, medium og høj trafik leverer Tork® miljøvenlige håndklædeløsninger, der reducerer affaldsvolumen og sikrer hygiejnen. 

 

 

 

 

tork toiletter

SmartOne løsninger

Reducer toiletpapirforbruget med op til 40% med Tork SmartOne et-ark-ad-gangen dispenserfunktion. Perfekt til krævende miljøer. Rullerne holder længere, så du får færre genopfyldninger og mindre vedligeholdelse. 

 

tork produkter

Find det rigtige produkt

Aftørring, rengøring og polering - forskellige opgaver kræver forskellige hjælpemidler. Torks sortiment opfylder alle behov.
Aftørring: Tør spildte væsker op og fjern snavs og støv med papir. 
Rengøring: Fjern snavs og pletter fra overflader med tørre klude, eller sammen med vand, opløsningsmiddel eller rengøringsmidel. 
Polering: Brug papir til at polere og bekytte overflader og opnå den helt rette finish. 

 

hygiejne toiletter

Optimer hygiejnen på toilettet

Skift den traditionelle sæbe ud med flydende sæbe og mindsk risikoen for spredning af bakterier og vira. National Institute for Health & Care Excellence (NICE) i Storbritannien hævder, at brug af flydende sæbe og lunken vand er nøglen til god håndhygiejne.

Tork-USP-3.jpg

En renere produktion

Torks aftørringspapir og dispensere er både holdbare og hygiejniske. Vælg det rigtige produkt til aftørring af oliespild eller polering af overflader. 
Aftørring: Tør hurtigt og effektivt spildte væsker op og fjern effektivt snavs og støv i produktionen. 
Rengøring:
 Ved regelmæssig vedligeholdelse af værktøj og maskiner holder Torks wipes nedetid på et minimum.
Polering: Hold overfladerne skinnede og undgå ridser med skånsomme wipes fra Tork - helt uden besvær. 

tork køkken

Tork® i køkkenet

Med wipes og klude bliver det let som en leg at holde dit køkken, restaurant, bar eller café ren og pæn. Torks specialfremstillede wipes og klude hjælper dig med at tackle enhver opgave
Tork wipes: regelmæssig aftørring af vand, fedt og olie kræver universalpapir, der er absorberende og stærkt. 
Tork® Cloths er perfekte til rengøring af overflader og køkkenudstyr. Kludene er stærkt absorberende og godkendt til kontakt med fødevarer.