Tork-banner-brand.jpg

Tork® - en løsning til ethvert behov

Tork® professionelle hygiejneprodukter er blandt de mest anvendte i verden. Med et omfattende udvalg af aftørringspapir, klude, sæbe og dispenserløsninger hjælper Torks produkter virksomheder med at spare tid og penge og sikre komfort og trivsel for brugerne. Tork produkterne er designet til at reducere og kontrollere forbruget, hvilket sikrer lavere omkostninger og mindre affald.  

Køb Tork

Tork-USP-1.jpg

Vil du tørre hænder i pap?

Til toiletter med lav, medium og høj trafik leverer Tork® miljøvenlige håndklædeløsninger, der reducerer affaldsvolumen og sikrer hygiejnen. Tork har lanceret Tork natur, som er til dig der gerne vil styrke din bæredygtighedsprofil.  Håndklædearkene og toiletpapiret i serien er brune, da papiret er lavet af genanvendte materialer. Den lysebrune farve skyldes, at en del af papirmassen stammer fra mellem 30% og 50% genanvendte papkasser. Det betyder, at der ikke er tilsat ekstra farve. 

 

tork toiletter

SmartOne løsninger

Reducer toiletpapirforbruget med op til 40% med Tork SmartOne et-ark-ad-gangen dispenserfunktion. Perfekt til krævende miljøer. Rullerne holder længere, så du får færre genopfyldninger og mindre vedligeholdelse. 

 

tork produkter

Find det rigtige produkt

Aftørring, rengøring og polering - forskellige opgaver kræver forskellige hjælpemidler. Torks sortiment opfylder alle behov. Fjern snavs og pletter fra overflader med tørre klude, eller sammen med vand, opløsningsmiddel eller rengøringsmidel. Tør spildte væsker op og fjern snavs og støv med papir. Til slut, brug papir til at polere og bekytte overflader for at opnå den helt rette finish. 

 

hygiejne toiletter

Optimer hygiejnen på toilettet

Skift den traditionelle sæbe ud med flydende sæbe og mindsk risikoen for spredning af bakterier og vira. National Institute for Health & Care Excellence (NICE) i Storbritannien hævder, at brug af flydende sæbe og lunken vand er nøglen til god håndhygiejne.

Tork-USP-3.jpg

En renere produktion

Torks aftørringspapir og dispensere er både holdbare og hygiejniske. Vælg det rigtige produkt til aftørring af oliespild eller polering af overflader. Tør hurtigt og effektivt spildte væsker op og fjern effektivt snavs og støv i produktionen og ved regelmæssig vedligeholdelse af værktøj og maskiner holder Torks wipes nedetid på et minimum. Sidst men ikke midst, kan du holde overfladerne skinnede og undgå ridser med skånsomme wipes fra Tork - helt uden besvær. 

tork køkken

Tork® klarer opgaven i køkkenet

Når der regelkmæssigt skal aftørres vand, fedt og olie, kræver det universalpapir, der er absorberende og stærkt - Tork wipes klarer opgaven. Tork® Cloths er perfekte til rengøring af overflader og køkkenudstyr. Kludene er stærkt absorberende og godkendt til kontakt med fødevarer. Med wipes og klude bliver det let som en leg at holde dit køkken, restaurant, bar eller café ren og pæn. Torks specialfremstillede wipes og klude hjælper dig med at takle enhver opgave.