AdobeStock_169967850.jpg
industri
En ren produktion giver
en effektiv produktion

Støv i maskineriet, spildt olie på gulvet, beskidte toiletter og dårlig håndhygiejne ... alt sammen kan det være med til at give maskinstop og ineffektivitet i sidste ende. Og inden for fødevareproduktion er kravene til hygiejnen kun endnu højere. Så ingen tvivl om, at en ren produktion giver en mere effektiv produktion – og i virkeligheden også mere sikkerhed for de ansatte på gulvet.

Ikke det du søgte?
Find din branche her:

 

Vis omtanke for de ansatte med rene toiletter

Det kommer ikke altid uden udfordringer at holde toiletterne pæne og rene i forbindelse med en beskidt produktion. Det er dog værd at investere i for at holde hygiejnen høj. Samtidig mener 85%, at et rent toilet på arbejdspladsen er tegn på respekt og omtanke for de ansatte. Vi har kigget i vores sortiment og fundet lige præcis det, du skal bruge for at holde dine toiletter rene. 

butik emballage
Vidste du?..
Skumsæbe er et bæredygtigt valg
sammenlignet med traditionel sæbe.
Det reducerer vandforbruget med op til
45% og sæbeforbruget med op til 36%

      

 

Klar-til-brug eller koncentrat?

Vores sortiment består både af rengøringsmidler til manuel dosering, klar-til-brug spray samt højkoncentrater til doseringssystemer. 

Klar til brug eller koncentrat.png

Klar til brug eller koncentrat2.png

   

 AdobeStock_418979834.jpeg (Two Workers Controlling Pharmaceutical Production)

Pas på dig selv og andre

Pas på dig selv og andre  og undgå overførsler af smuds og bakterier med personlige værnemidler. Vores sortiment rummer kvalitetsprodukter, der er velegnet til produktionsmiljøer eller fødevarehåndtering. Du finder alt du skal bruge af personlige værnemidler fra top til tå. Gå på opdagelse i vores verden af personlig sikkerhed, så du kan få en sikker dag i produktionen.

 

 

 AdobeStock_319617074.jpeg (First aid support accident at work of construction worker at site. Builder accident falls scaffolding on floor, Safety team helps employee accident.)

Hurtig hjælp til hverdagens små uheld

Let adgang til førstehjælp er helt sikkert nøglen til øget sikkerhed i en travl produktion. Så vær klar til at afhjælpe hverdagens små uheld med førstehjælpsprodukter. På vores webshop finder du både plaster og øjenskyl i flere varianter samt sårplejeprodukter. Alt sammen produkter som med væghængte dispenserløsningen kan gøres nemt tilgængeligt, så du altid har det lige ved hånden, når uheldet er ude.

 

 

Alt du skal bruge til de beskidte gulve

 

Inspiration & seneste nyt