Vi er Europas førende distributør af emballeringsløsninger, visuelle kommunikationsprodukter og papir til fagfolk. Karriereudvikling, træning og et væld af jobmuligheder: Se hvad der gør Antalis til en spændende arbejdsplads! 

  • Du kan opnå nye færdigheder i alle faser af din karriere

Vi tror på, at uddannelse og udvikling er centralt i forhold til personlig vækst. Derfor udvikler vi træningsprogrammer for alle vores medarbejdere. Vi hjælper dig med at bygge din fremtid i Antalis.

  • Du bliver en del af en virksomhed med et væld af jobmuligheder

Vi har en bred produktportefølje indenfor flere markedssegmenter og indenfor flere forskellige produktgrupper. Det betyder, at vi kan tilbyde mange karriereveje afhængigt af dine kompetencer, evner og erfaringer.

  • Du kommer til at arbejde i en ansvarlig og engageret organisation

Vi stræber efter at opnå en bæredygtig vækst baseret på ansvarlighed i forhold til miljøet.

  • Du opererer i et internationalt miljø

Antalis er et internationalt selskab med mere end 5.200 ansatte i 41 lande. Du får derfor mulighed for at arbejde med og i mange forskellige lande, hvor som helst i verden, hvis muligheden byder sig og du har kompetencerne og evnerne.

  • Du bliver en del af en teamwork-baseret virksomhedskultur 

Samarbejde er i vores DNA. Hele vores organisation er baseret på denne grundlæggende værdi, og hver dag stræber vi efter at hjælpe hinanden og samarbejde. Som en del af Antalis får du derfor udviklet dine samarbejdsevner på både professionelt og personligt plan.

  • Du bliver en drivkraft til succes

Uanset din jobfunktion er dit bidrag som individ og som del af et team afgørende for vores samlede præstationer.