Med Antalis åbner der sig utallige muligheder

Om du er trykker, grafiskdesigner, art director eller marketing- og kommunikationschef, så hjælper vi dig med at vælge det bedste produkt til at møde dine behov og forbedre din trykte kommunikation.  

Antalis har desuden udviklet flere services, som kan hjælpe din virksomhed under hele ”papirrejsen”. Antalis kan hjælpe dig med at vælge papir, bestille, modtage og opbevare det. 

Sidste nyt

Hvorfor skal du vælge Antalis?

creative-power-brands Stærke brands

I samarbejde med internationale, ledende producenter tilbyder Antalis et bredt sortiment, som dækker alle behov. Se vores varemærker inden for bestrøget papir, ubestrøget papir, konvolutter, grafisk karton og selvklæbende medier.  

ServicesInnovative services

Antalis tilbyder en række af services for at forenkle din hverdag ved at hjælpe dig med at bestille, modtage og opbevare papir samt transport til dine lokaler.

 

Bestil prøverPrøver

Valget af papir er en taktil proces. Derfor kan du selvfølgelig bestille A4 prøver hos os.

 

creative-power-by-antalisCreative Power

Det at vælge papir er en kreativ handling. Papir kan forstærke dit budskab og give din ide en ekstra effekt. Papir er ikke bare en del af produktionsprocessen. Derfor finder du her et bredt sortiment af kreativt papir og tilhørende services, så vi kan hjælpe dig med at vælge det rette papir. Vi kalder det Creative Power. 

Home-print-green.jpgGreen Connection

Antalis Green Connection initiativet baseres på stærke brands af genbrugspapir, såsom Cocoon og Cyclus, services og værktøjer, som kan guide dig som kunde i din tilgang til bæredygtighed. Green Connection sætter fokus på genbrugspapir i virksomhedens CSR strategi.

Home-print-D2B.jpgd2b

“Digital to business” initiativet hjælper dig som kunde med at få det fulde udbytte af de seneste digitale teknologier. Disse initiativer samler det bredeste udvalg af medier tilpasset digitale trykmaskiner og styrker samarbejdet mellem maskinleverandør, trykkerier, bureauer og brandindehavere.

Globale nøgletal (Grafisk sektor)

P2_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_homepage-08.png

Repræsenteret i 30 lande
i verden

P1_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_homepage-10.jpg

Mere end 40 000 kunder

P1_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_homepage-14.jpg

Mere end 93 logistikcentre

Nyheder