Lad os tage hånd om dine emballageudfordringer

Vi ved det godt: Der er tusind ting at tænke på, når man driver en virksomhed – og emballage er kun én af dem. Så hvordan kan du vide, hvilken emballageløsning der optimerer din pakkeproces, reducerer dine omkostninger og giver dig en konkurrencefordel? Svaret er: Det kan du ikke, og det behøver du heller ikke! For det ved vi, og selvfølgelig deler vi det med dig. Vi skaber smarte løsninger skræddersyet til dig.

Optimeret logistikflow.jpg

OPTIMERET LOGISTIKFLOW

Vil du forbedre effektiviteten, spare tid og reducere det administrative til et minimum? Så lad os sørge for logistikken i din forsyningskæde. Du får færre leverandører at holde styr på, opnår bedre sikkerhed og får en dokumentation du kan regne med i alle faser af processen. Vi giver dig en skræddersyet løsning, der dækker alt fra procesoptimering til omkostningsreduktion og just-in-time levering.

Effektiv E-handel.jpg

EFFEKTIV E-HANDEL 

Tid er penge. Er det en jungle at finde rundt i de mange emballageprodukter? Ikke mere! Takket være vores webshop og effektive e-handelsløsninger kan du nemt finde og bestille den emballage, du har brug for. Endda med hurtig levering. Det har aldrig været lettere at bestille emballage.

Komplet emballageløsning.jpg

KOMPLET EMBALLAGELØSNING

Hører emballage ikke til dine kerneaktiviteter? Så er det rart at have en støtte du kan regne med. Vores eksperter skaber en komplet løsning fra emballage til maskiner, der reducerer din håndtering til et minimum. Vi giver dig tid til at fokusere på det, der virkelig gælder: At få din virksomhed til at vokse.

Emballage med wow-effekt.jpg

EMBALLAGE MED WOW-EFFEKT

Emballagen er en af de vigtigste ambassadører for dit brand. Den repræsenterer din virksomhed og er ofte det første fysiske kontaktpunkt med kunden. Vores designere forstår, hvordan emballage kan skabe værdi og styrke dit brand. Giv din emballage en wow-effekt og dine kunder en fantastisk unboxing experience eller skil dig ud med en mere miljøvenlig emballage – mulighederne er mange.

Produktionstilpasset emballage.jpg

PRODUKTIONSTILPASSET EMBALLLAGE 

Indgår emballagen i din produktion? Få en skræddersyet løsning, der optimerer din produktion og reducerer dine omkostninger. Vores specialistteam udvikler emballage tilpasset din produktion. Vi forbedrer din
virksomheds produktivitet, kvalitet og miljømæssige fodaftryk.

Kontamineringsbeskyttelse.jpgEMBALLAGE TIL DE HØJE SIKKERHEDSKRAV

Sikkerhed og dokumentation er ofte afgørende for, hvordan du pakker og håndterer f.eks. fødevarer og kemikalier. Emballagen skal ikke bare forhindre, at dine produkter bliver beskadigede - den skal også beskytte indholdet fra en række ydre faktorer. Vores specialister hjælper dig med at skabe emballager og processer, der sikrer, at du overholder kravene.

Innovation

Oplev og test
Paper Stretch Master’in

Et papirbaseret alternativ til plaststrækfilm

Læs mere her
Paper Stretch

 

 

Seneste artikler

Eksperter lige ved hånden

Emballage design center.jpg

EMBALLAGE DESIGN CENTRE

10.000 ideer om året. I vores Emballage Design Centre går viden og innovation op i en højere enhed. Her bruger vores specialister deres ekspertise og opfindsomhed til at skabe enestående emballageløsninger, der giver dig en konkurrencefordel.

Fleksibel emballage.jpg

FLEKSIBEL EMBALLAGE

Er du en føde- eller dagligvareproducent? Forestil dig en emballage, der udover at appellere til kunden, skiller sig ud på hylden - og samtidig løser de praktiske problemer med sikkerhed og holdbarhed. Med vores produktindsigt og fleksible emballage kan det blive en realitet.

 

Emballage eksperter.jpg

EMBALLAGE EKSPERTER  

Få emballage, der leverer varen. Sammen med dig udvikler vores specialister emballage tilpasset dine varer, processer og kunder. De forstår kompleksiteten i emballageprocessen og ser mulighederne inden for produktion, logistik og e-handel - en unik emballageløsning skræddersyet til dine udfordringer.