Vores Cradle to Cradle Certified® produktsortiment

Vi tilbyder en af de bredeste porteføljer af miljøvenlige papirer på markedet, som også omfatter produkter, der er Cradle to Cradle-certificeret.

Cradle to Cradle

Cradle to Cradle-certificeringen er en global standard, der vurderer produkter ud fra 5 kategorier af kriterier og gælder for produkter, der er fremstillet til cirkulær økonomi.

De fem vigtigste kravkategorier er:

  • Materialesundhed: materialer som er sikre for mennesker og miljø
  • Cirkularitet af produkter: at muliggøre en cirkulær økonomi gennem regenerative produkter og procesdesign
  • Ren luft og klimabeskyttelse: beskyttelse af ren luft, fremme af vedvarende energi og reduktion af skadelige emissioner
  • Forvaltning af vand og jord: sikring af rent vand og sunde jorde
  • Social retfærdighed: at respektere de menneskelige rettigheder og bidrage til et retfærdigt samfund

 

Cradle to Cradle Certified® Products Program er baseret på konceptet om kontinuerlig forbedring og fire mulige niveauer: Bronze, sølv, guld og platin.

t produkt bliver certificeret, når det opfylder kravene til det ønskede niveau i hver af de fem hovedkategorier samt de øvrige generelle krav, emballeringskrav og dyrevelfærdskrav. 

Antalis tilbyder en bred vifte af papirer af genbrugs- og jomfrufibre, der er certificeret Cradle to Cradle-certificeret: Nautilus

 

Oplev vores Cradle to Cradle Certified®-papirmærker, der er sikre, cirkulære og ansvarligt fremstillede:

nautilus

Genbrugspapir med to hvide nuancer, inspireret af naturen. Papiret er behandlet med ColorLok og er egnet til højhastighedsinkjet-, tørtoner- og offsettryk.