img-services-logistic-smart.jpg

Kundetilpasset logistik. Det er da logisk.

Smart-Logistics_image2.jpg

Skal vi øge lagerkapaciteten på en bestemt vare, så vi kan dække dine akutte behov? Intet problem. Skal vi samarbejde med en bestemt producent, så du kan handle alt det, du skal bruge hos os? Den klarer vi. Har du andre ønsker? Så bare spørg. Ikke alt kan lade sig gøre, men næsten …

Din effektivitet afhænger i høj grad af kvaliteten af vores leverancer. Vi har et avanceret, effektivt og leveringssikkert logistiksystem. Fra vores lokationer plukker, pakker og sender vi årligt mere end 100.000 paller og 250.000 pakker. Både til vores egne kunder, men også direkte til vores kunders kunder.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Just In Time
Vi kan arrangere dag-til-dag levering, faste leveringsdage eller endda faste leveringstidspunkter, så du får dine varer IN YOUR TIME, så det passer med din produktion og lagerstyring. Du kan naturligvis følge dine leverancer via Track & Trace.

 
Lagerhotel
Vi har den nødvendige erfaring og det rette set-up til at håndtere lagerhotel på tværs af brancher, behov og landegrænser. Vi kan oprette dit lagerhotel helt fra bunden og kan også sørge for overvågning af din lagerbeholdning samt automatisk genbestilling.

 
Tredjepartslogistik / 3PL
Vi indgår ofte direkte i vores kunders forsyningskæder. Vi tilbyder tredjepartslogistik på alle niveauer, og kan løse dine logistikopgaver -  herunder transport, distribution, lagerhåndtering og kvalitetsstyring.

 
Direkte leverancer
Er du grossist eller arbejder med videresalg, kan vi tilbyde en løsning, der passer ind i dit logistik set-up. Vi sikrer at vores produkter når frem i rette tid og rette mængde, så de er klar til sampak og videreforsendelse direkte ud til dine slutkunder.
Brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alt indenfor emballage.

Vi har en del kundecases på lager - her er et par stykker:

optimize_resultt.jpg

Optimering med stordriftsfordele

Som globalt transport- og logistikfirma sendes der hver dag high-end produkter. Derfor kræver det optimal beskyttelse at undgå ødelæggelse under transport, især uden det påvirker effektiviteten og indtjeningen i et ekstremt presset markedet. 

cykelpartner_resultat.jpg

Cykelpartner - Flere smådele i én kasse... uden rod

Cykelpartner.dk er en af Danmarks førende webshops til cykelentusiaster. Sortimentet består af alt fra cykler og tøj til tilbehør og reservedele. Webshoppen tilbyder dag-til-dag levering, og en hurtig og problemfri bestilling og levering er derfor alfa og omega.