img-services-packaging-consul-8.jpgVi tænker ud af boksen, æsken, kassen, folien …

...og kan hjælpe dig, når du står med et konkret emballageproblem eller bare gerne vil vide, om du kan gøre tingene smartere, nemmere eller billigere.

Med mere end 100 års erfaring ved vi, hvad vi taler om, når vi taler om emballage. Derfor kan vi rådgive dig om både materialevalg, pakkeproces, håndtering, transport, lagerplads, kundeoplevelse, miljøpåvirkning … og hvordan alle de enkelte dele påvirker hinanden.

Selv små tids- eller prisbesparelser på den enkelte enhed, kan ende med at skabe store resultater på den samlede bundlinje. Lad os kigge dit emballage og logistikflow igennem. Måske ligger der store besparelser og venter …

 

 

Brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alt indenfor emballage.

Vi har en del kundecases på lager - her er et par stykker:

penstore_resultat.jpg

Pen Store: Optimeret emballage – og logistik!

Pen Store sælger alt, du har brug for, når kreativiteten skal slippes løs – både online og i deres butikker.  En gennemtænkt emballage er derfor alfa omega.

bylassen.jpg

By Lassen - Et unikt produkt, kræver unik emballage

By Lassen havde et ønske om at optimere deres emballager og pakkeprocesser. Deres daværende emballage revnede i hjørnerne og forringede opfattelsen af produktets kvalitet.

Men det var ikke den eneste udfordring. Den hårde emballage var vanskelig at lukke og forlængede pakkeprocessen betragteligt.

 

 

Udforsk vores katalog

Emballage med WOW-effekt

Giv dit brand et løft med emballage der optimerer kundeoplevelsen. Vores brochure om consumer experience rummer det hele og er fyldt med tips og brugbar viden.

Download
Download katalog - consumer experience