Vi tænker din forretning ind i boksen

Dine produkter er unikke. Derfor er vi er klar til at omsætte vores viden og branchekendskab til smarte emballageløsninger, der tænker din forretning ind i boksen. Med vores team af eksperter i ryggen er du sikret den rette løsning. ”We take you further!”.

Med over 7.600 emballageprodukter leverer vi produkter og services til mange forskellige brancher hver dag og rådgiver også gerne om mere miljøvenlige alternativer. Med vores ekspertise og brede sortiment er vi leveringsdygtige i stort set alt inden for standard emballage til individuelle emballageløsninger. 

 

Packaging-home-img.jpg

Katalog

Gå på opdagelse i vores katalog fyldt med emballage

packaging_catalog.jpg

Brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alt indenfor emballage.

Vores standard produktsortiment

Emballagesortiment inden for emballagepapir og kartonEmballagepapir- & Karton

Beskyt dine produkter under transport med emballagepapir, kraftpapir og silkekardus. Skal varen sikres på pallen eller har du brug for ekstra beskyttelse, så finder du også et stort udvalg af mellemlægspapir, antiskrid papir, pap og karton. 

Emballagesortiment inden for pakkefyld og støddæmpningPakkefyld og Støddæmpning

Fyldprodukter, også kaldet pakkefyld, er inbox beskyttelse. En effektiv beskyttelse og fiksering af dine varer under forsendelse. Boblefolie, Foam, Instapak, Fill-Air, Padpak løsninger og stjernefyld - mulighederne er mange.

Emballagesortiment inden for kasser og pallerKasser & Paller

Her finder du papkasser og paller til ethvert behov. Vores store udvalg indeholder blandt andet webshopkasser, flyttekasser, papkasser med låg, foldekasser, containerkasser, EUR paller, engangspaller og meget mere.

Emballagesortiment inden for tape og limTape & Lim

Stort udvalg af alle typer tape og lim i god og gennemtestet Master’in kvalitet samt specialtape til krævende opgaver.

Vores lim er velegnet til bl.a. bølgepap, glas og karton. Et sortiment med alt hvad du behøver til sikker forsegling af din emballage.

Sortiment inden for forsendelsesemballageForsendelsesemballage

Bredt sortiment som indeholder alt fra konvolutter, forsendelsesæsker- og poser til paprør, etiketter og meget mere. Alt hvad du behøver indenfor produktbeskyttelse og transportemballage, så dine varer kommer sikkert frem.

Sortiment inden for emballage filmEmballagefilm

Strækfilm og plastfolie til sikker fiksering af pallegods og beskyttelse mod støv, skidt og fugt under transport og opbevaring. Vi tilbyder et bredt sortiment inden for maskinruller, håndruller og banderolefilm. Stort udvalg i flere formater, tykkelser og kvaliteter. 

Emballagesortiment inden for strapping og hæftningStrapping & Hæftning

Strapbåndstyper til alle behov. Stort udvalg af forskellige styrker til manuelt brug eller i maskiner. Alt til sikker bundtning og forsegling af produkter.

Sortiment inden for pakkemaskiner og værktøjPakkemaskiner & Værktøj

Pakkemaskiner og emballeringsværktøj til samling og lukning af kasser, indpakning med strækfilm, påføring af krympefolie m.m. -  til optimering af arbejdsprocesserne på dit lager. 

Packaging-product-customised-bags.jpgPoser & Sække

Vi tilbyder et bredt sortiment inden for poser og sække. Mange forskellige varianter og størrelser, både med og uden tryk. Du finder også et stort udvalg af plastposer godkendt til fødevarekontakt. 

Sortiment inden for fødevareemballageFødevareemballage

Vores sortiment inden for fødevareemballage omfatter alt fra poser, film og æsker til bakker og kasser.  

Emballagesortiment inden for rustbeskyttelse Anti-korrosion

Vi tilbyder en række forskellige metoder til rustbeskyttelse af metaller såsom barrierefilm, tørremidler eller VCI (Volatile Corrosion Inhibitors), for optimal beskyttelse af dine produlkter og komponenter under fragt og opbevaring. 

Sortiment inden for etiketter og tilbehørEtiketter & Labels-systemer

Vi tilbyder etiketter og pakkelabels, termo-transfer bånd, kodemaskiner til mærkning af produkter og systemer til kontrol og automatisering. 

Hygiejne forside_Red.jpgRengøring & Aftørring

Til kontorer, kantiner, køkkener, badeværelser eller produktionslokaler. Sammensæt dit rengøringssortiment efter dine behov. Mange miljøvenlige varer, som er skånsomme for både dig og miljøet.

Master'in - Vores eget brand 

Packaging-home-master-in.jpg

Master’in er Antalis eget brand af effektive og fleksible emballageprodukter og maskiner, hvor du får adgang til et stort sor­timent, der dækker alle dine emballagebehov: Fra industri til forsendel­sesemballage, maskiner og udstyr. Master’in er vores løfte til dig om smarte og professionelle emballageløsninger til ethvert behov.


Vores ekspertise: Design af innovative emballageløsninger

Tilpasset emballageløsninger.jpgTilpassede emballageløsninger

Fuldend oplevelsen af dit brand ved at sætte et aftryk, der gør indtryk. Et godt produkt er ikke længere nok, det kræver unikke oplevelser at holde på kunderne. Skaber du et stærkt førstehåndsindtryk? Ellers kan du komme til det med emballage med wow-effekt!

Skræddersyet emballageløsninger.jpg

Special emballage

Når du har brug for andet og mere end standardemballage. Måske er dine varer meget skrøbelige, så de har brug for ekstra beskyttelse. Eller har en anderledes form, som gør, at ingen af standardemballagerne passer. Det kan også være at din nuværende emballage er problemet, den fylder måske for meget. Vi har hjulpet mange kunder med emballageløsninger, de ikke anede var muligt.