Telefonerne er åbne man-tors 8-16.30 fre 8-15
Kontakt os

Services - på den smarte måde!

Ingen kunder er ens. Derfor har du brug for emballage, der tager hånd om dine unikke udfordringer. Vi ved, at en stor produktportefølje ikke kan stå alene – det kræver skræddersyede serviceydelser at sikre dig den rette løsning. 

Brug for hjælp?

Vi står klar til at hjælpe dig med alt indenfor emballage.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Antalis Smart Consult.jpgRådgivning, vejledning og ideer til, hvordan du arbejder mere intelligent, nedsætter dine omkostninger og
forbedrer effektiviteten af din pakkeproces.

 

Antalis Smart Tech Design.jpgOvervind selv de vanskeligste udfordringer med højteknologiske, tilpassede løsninger, der opfylder dine
unikke forretningsmæssige behov.

Antalis Smart Testing Lab.jpgVi sætter barren højt, når det kommer til produktkvalitet. Derfor udføres der regelmæssigt test af vores produktsortiment og materialevalg. Tests, der sikrer den bedste emballageløsning til dine produkter.

Antalis Smart Maintenance.jpgGør processen mere gnidningsløs med råd om alt fra levering af maskiner til montering, oplæring og vedligeholdelse.

Antalis Smart Design.jpgGiv dit brand et løft med emballage, der optimerer kundeoplevelsen.

Antalis Smart E-Solution.jpgGør det nemt at bestille emballage med skræddersyede e-handelsløsninger, der optimerer din bestillingsproces og reducerer administrationen til et minimum.

Antalis Smart Logistic.jpgSpar plads og få bedre materialeflow med skræddersyede logistikløsninger, der dækker alt fra oplagring til
beholdningskontrol og just-in-time levering.

Antalis Smart Footprint.jpg

Reducér dit CO2 aftryk med mere miljøvenlige alternativer. Vi kommer med rådgivningen og du får ansvarlige og banebrydende løsninger, der tilgodeser både dig og miljøet. 

Smart Packaging Solutions

Vi vil gerne hjælpe dig og din virksomhed og derfor har vi udviklet Smart Packaging Solutions - skræddersyet løsninger som møder dine behov.

Læs vores brochure
Læs vores brochure om Smart Packaging Solutions