emballage med tryk
Tænk ud af boksen
Skab en fuldent
oplevelse


En unboxing oplevelse, der har hele pakken

Ville du møde op til første date i en slidt trøje. Nej vel? Emballagen er dit første fysiske møde med kunden, så sørg nu for at blive husket. Nettet er som datingmarkedet - der er muligheder nok! Leverer du ikke noget unikt, bliver du ikke husket. Gør emballagen til din wingman! Gennem emballagen kan du skabe en unik unboxing experience, der booster dit brand og kundens loyalitet. Det må da være et forhold, der er værd at investere i?

 

 

Untitled (550 × 550px) (1).gif


Sæt tryk på dit budskab

Siger dine kunder ”næææh, ihhh, åhhh”, når de modtager en pakke fra dig? Eller tænker de ”gad vide, hvem det her er fra”? Når det gælder branding, starter kundeoplevelsen allerede på emballagen. Og her er der mange muligheder for at gøre et stærkt førstehåndsindtryk.

 

Emballage med tryk, er en af de mest anvendte muligheder til at skabe en mindeværdig unboxing oplevelse. Og her kan du sagtens tænke ud af boksen! Udover papkasser med tryk kan du nemlig printe dine egne labels, satinbånd, personlige kort og meget mere. 

 

Få tryk påTips: Sådan får du en emballage, der sætter flueben i alle de rigtige kasser

 

forsendelsesaesker.jpg 

 

kort1.jpg

 

miljo.jpg

sanser.jpg

Luk op for en verden af kreative emballageideer

Unik emballage har altid været en vigtig del af kundeoplevelsen og et kraftfuldt værktøj til at opbygge brand awareness. Specielt på tre fronter, spiller emballagen en afgørende rolle: Branding og kundeoplevelse, omtanke for miljøet og frustrations-fri returnering.

 

 

 

 

Unboxing


Services - mød teamet:
 

designere.jpg

 

Vores designere hjælper dig med at give dit brand et løft gennem emballage, der optimerer kundeoplevelsen.

konstruktoer.jpg

 

Med vores Design Center i ryggen kan du overvinde selv de vanskeligste udfordringer. De skaber højteknologiske løsninger, der opfylder dine unikke behov. 

pm.jpg

 

Vores produkt managere er multi-materiale eksperter. Derfor kan de skræddersy emballagen til dit produkt og anvende de materialer, der passer bedst til din udfordring. 


Interesseret i emballage med tryk? Kontakt os her

 

 

 

Seneste nyt om Consumer Experience

Se mere

 

 

Bliv inspireret

brochure-consumer-experience-custom-packaging.png

BROCHURE 
Emballage med wow-effekt

 

kundecase negatif.png

KUNDECASE
Sådan sikrer du pakkerne og undgår
returneringer 

antalis-packaging-webshop-catalog.png

KATALOG
til webshops