Europas førende distributør af papir, emballage og visuel kommunikation

antalis-group-5.jpg

Specialister på tværs af landegrænser

Antalis er en del af den japanske koncern Kokusai Pulp & Paper, som på verdensplan er markedsledende inden for distribution af papir, emballage og visuel kommunikation.

Kokusai Pulp & Paper har hovedkontor i Japan og er børsnoteret på Tokyo Stock Exchange (ISIN JP3293350009) med en omsætning på JPY 563,4 milliarder* i 2022.

I Europa og Latinamerika er Antalis markedsledende indenfor B2B distribution af papir og emballage løsninger samt nr. 2 inden for distribution af medier og hardware til visuel kommunikation. Hovedkontoret er placeret i Paris i Frankrig. Antalis har 3.800 medarbejdere, 60 distributionscentre samt banebrydende e-handelsløsninger til at servicere mere end 90.000 kunder i 29 lande.

*ca. €4.3 milliarder

Med engagerede medarbejdere i så mange lande er der stor sandsynlighed for, at andre har tænkt, udviklet og afprøvet det, som din virksomhed måske efterspørger – eller kunne have glæde af.

Derfor arbejder vores udviklingsteams sammen på tværs af landegrænser, så vi kan inspirere på dit marked – med nye ideer, gode erfaringer og afprøvede koncepter.

Vores vision og mission 

  • Vores vision er at styrke Antalis position som international leder og pålidelig partner inden for distribution af papir, emballage og visuelle kommunikationsløsninger og relaterede tjenester.

  • Vores mission er at tilbyde vores kunder uovertruffen ekpertise gennem engagerede specialister og innovative produkter og tjenester.  Vi er socialt ansvarlige og klar til at udvikle vores forretningsportfolie, fremskynde vores digitale udvikling og dygtiggøre vores medarbejdere. 

Vores nøgletal:

antalis-group-key-2.png
#1 i Europa og Latin Amerika

Afdelinger i 31 lande

antalis-group-key-3.png
4,000

Ansatte der betjener mere end 110,000 kunder i hele verden

antalis-group-key-5.png
103

Distributionscentre på verdensplan