Telefonerne er åbne man-tors 8-16.30 fre 8-15
Kontakt os

Europas førende distributør af papir, emballage og visuel kommunikation

antalis-group-5.jpg

Specialister på tværs af landegrænser

Antalis er en del af Kokusai Pulp & Paper Group, baseret i Japan - en førende distributør af papir, emballage og visuel kommunikation.

Globalt har Antalis 110.000 Kunder, 4.000 Ansatte i 31 lande, 103 Distributionscentre og 11.000 leveringer pr. dag. Med engagerede medarbejdere i så mange lande er der stor sandsynlighed for, at andre har tænkt, udviklet og afprøvet det, som din virksomhed måske efterspørger – eller kunne have glæde af.

Derfor arbejder vores udviklingsteams sammen på tværs af landegrænser, så vi kan inspirere på dit marked – med nye ideer, gode erfaringer og afprøvede koncepter.

Vores vision og mission 

  • Vores vision er at styrke Antalis position som international leder og pålidelig partner inden for distribution af papir, emballage og visuelle kommunikationsløsninger og relaterede tjenester.

  • Vores mission er at tilbyde vores kunder uovertruffen ekpertise gennem engagerede specialister og innovative produkter og tjenester.  Vi er socialt ansvarlige og klar til at udvikle vores forretningsportfolie, fremskynde vores digitale udvikling og dygtiggøre vores medarbejdere. 

Vores nøgletal:

antalis-group-key-1.png
2.1

Mia euro i omsætning i 2019

antalis-group-key-2.png
#1 i Europa og Latin Amerika

Afdelinger i 31 lande

antalis-group-key-3.png
4,000

Ansatte der betjener mere end 110,000 kunder i hele verden

antalis-group-key-4.png
11,000

leveringer om dagen verden over

antalis-group-key-5.png
103

Distributionscentre på verdensplan

antalis-group-key-6.png
1.1

millioner tons papir solgt i 2019