Nyheder

Antalis opkøber Lovepac Group

02 aug. 2023 — Nyheder
Udskriv
Banner-home-antalis.jpg

Antalis har opkøbt Lovepac Group i Canada og Mexico, markedsleder i industrien for specialfremstillet beskyttelsesemballage.

Antalis har opkøbt Lovepac Group i Canada og Mexico, markedsleder i industrien for specialfremstillet beskyttelsesemballage.

Bologne-Billancourt, 2. august 2023

 

Pressemeddelelse

Antalis har underskrevet en aftale om opkøb af Lovepac Group, en Canadisk markedsleder i industrien for specialfremstillet beskyttelsesemballage. 

Med en konsolideret omsætning på CAD$ 14,7 millioner (€10,1 millioner) i 2022 har Lovepac Group 73 medarbejdere fordelt på to lokationer i Québec, Canada (Montreal and Courcelles) og i Mexico (Guadalajara).

Siden opstarten i 2002, har Lovepac excelleret og innoveret sig inden for design og fremstilling af kundetilpasset industriemballage (bølgepapkasser, beskyttende skum, specialfremstillede trækasser og -paller), og dermed opnået unik og specifik ekspertise i flyvetekniske,  farmaceutiske, fødevare og højteknologiske sektorer i over 20 år.

Med et allerede veletableret marked i Latinamerika, fortsætter Antalis med at øge sin tilstedeværelse i emballagemarkedet i Nordamerika. Efter opkøbet af Gosuma i Spanien få måneder tilbage, er Lovepac Group, Antalis andet opkøb i 2023. I 2022 opkøbte Antalis BB Pack Group i Tyskland og Choal Group i Spanien. 

Hervé Poncin, Chief Executive Officer hos Antalis, kommenterer: "Opkøbet af Lovepac er en god mulighed for Antalis, at komme ind på the Nordamerikanske marked og med videre udvikling er der potentiale til at komme ind i Canada, Mexico og USA. Som markedsledende indenfor distribution af emballage og som en del af KPP Group, er Antalis målsætning at styrke vores globale tilstedeværelse for at kunne tilbyde de bedste produkter og services til vores kunder."

"Ved at blive en del af Antalis, vil det være muligt for Lovepac at udvide vores produktportfølje og dermed fortsætte udviklingen i Nordamerika takket være et omfattende produktsortiment og nye internationale kunder," tilføjer Rob Sibthorpe, Direktør & Grundlægger af Lovepac.

Om Antalis

Antalis er en del af den japanske koncern KPP Group Holdings Co., Ltd., som på verdensplan er markedsledende indenfor distribution af papir, emballage og visuel kommunikation. Koncernen har hovedkontor i Japan og er på Tokyo Stock Exchange (ISIN JP3293350009) med en omsætning på JPY 659,1 milliarder (ca. €4.3 milliarder) i 2023. I Europa og Latinamerika er Antalis den ledende B2B distributør af produkter og services inden for papir og industriel emballage, og selskabet er nummer 2 inden for distribution af visuelle kommunikationsmedier. Med hovedkontor i Paris, Frankrig, opererer Antalis i 29 lande og servicerer, via vores 60 distributionscentre, over 90.000 kunder med et team på 3.800 ansatte og banebrydende e-commerce løsninger.

Læs mere på www.antalis.dk og følg os på LinkedIn, Facebook eller Instagram for at få vores seneste nyheder.

 

For yderligere information kontaktes:

 

Jacob Ejlskov, Sector Director Packaging Scandinavia

jacob.andersen@antalis.com