Nyheder

Antalis har opkøbt BB Pack Group

01 apr. 2022 — Nyheder
Udskriv
Banner-home-antalis.jpg

Pressemeddelelse

Bologne-Billancourt, 31. marts 2022

 

 

Antalis har underskrevet en aftale om opkøb af BB Pack Group i Tyskland, en udbyder af emballageløsninger, der er specialiseret i e-commerce sektoren.

 

Antalis har underskrevet et bindende tilbud med henblik på opkøb af BB Pack Group i Tyskland – BB Pack, cr8 Packaging og Printmate – hvilket giver Antalis mulighed for at sætte et større aftryk på det hurtigt voksende marked for emballage.

 

Tilbuddet er forudsat opfyldelse af sædvanlige betingelser inklusiv godkendelse fra de tyske konkurrencemyndigheder.

 

BB Pack Group er en emballagedistributør med speciale i e-commerce, der udbyder et bredt sortiment af emballagematerialer, design og skræddersyede printløsninger. BB Pack Group havde en omsætning på €42 millioner i 2021.

 

Chief Executive Officer i Antalis, Hervé Poncin, kommenterer: ”Opkøbet af BB Pack vil booste det generelle bidrag, som emballage udgør for Antalis’ konsoliderede bruttoavance, og styrke Antalis’ position i den hurtigt voksende sektor for distribution af emballage.”

 

Udover opkøbet på det tyske marked fortsætter Antalis med at styrke sin kapacitet for at servicere internationale kunder i hele Europa med skræddersyede emballageløsninger.

 

Siden selskabets grundlæggelse i 1999 er virksomheden vokset til at blive en anerkendt og specialiseret leverandør af emballagekoncepter og løsninger til e-commerce- og industrisektorerne. Ved at tilslutte os Antalis koncernen kan vi øge vores kundeportefølge og ekspandere internationalt”, tilføjer Michael Bube, Administrerende Direktør for BB Pack. 

 

Om Antalis

Antalis er en del af den japanske koncern Kokusai Pulp & Paper, som på verdensplan er markedsledende indenfor distribution af papir, emballage og visuel kommunikation. Kokusai Pulp & Paper har hovedkontor i Japan og er på Tokyo Stock Exchange (ISIN

JP3293350009) med en omsætning på JPY 545 milliarder (ca. €4.2 milliarder) i 2021. I Europa og Latinamerika er Antalis den ledende b-2-b distributør af produkter og services inden for papir og industriel emballage, og selskabet er nummer 2 inden for distribution af visuelle kommunikationsmedier. Med hovedkontor i Paris, i Frankrig, opererer Antalis i 30 lande og servicerer, via vores 93 distributionscentre, over 100.000 kunder via et team på 3.800 ansatte og banebrydende e-commerce løsninger.

 

Læs mere på www.antalis.dk og følg os på LinkedIn, Facebook eller Instagram for at få vores seneste nyheder.

 

For yderligere information kontaktes:

 

Franck Chenet, Group Director Corporate Communication

franck.chenet@antalis.com

+33 787310455