FAQ Produkter og services

Find svaret på de mest gængse spørgsmål omkring produkter og services.

I søgefeltet kan du søge bredt ved at skrive produktnavn, produktfamilie eller format. Dernæst vil du få vist en liste af søgeresultater, som kan snævres yderligere ind ved at bruge filterfunktionen i venstre side.

Du kan også søge på et specifikt varenummer, hvorefter det vil blive vist.

Skal det gå hurtigt, kan du klikke på ”Hurtig bestilling” ved siden af søgefeltet, taste varenumrene du ønsker at bestille og derefter havner du direkte i indkøbsvognen hvor ordren hurtigt kan færdiggøres.

På antalis.dk kan du som registreret Antalis-kunde nemt se om et specifikt produkt kan bestilles som sample – kig blot efter ”Bestil en prøve”-symbolet.

Er du endnu ikke en registreret kunde, eller kan du ikke finde det ønskede produkt på antalis.dk er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 72 100 102.

Du kan finde teknisk information og datablad for næsten alle vore produkter på antalis.dk. Søg og klik på produktet du ønsker teknisk information for, oftest er der også mulighed for at downloade datablade.

Klik her for at finde den helt rette profil for din printer. Det er ret nemt: Find producent, modelnavn, RIP og vælg det rette medie. Derefter kan profilen downloades.

Ja! Kontakt din salgsrådgiver eller kundeservice, så vil de enten hjælpe dig eller sætte dig i kontakt med en af vores eksperter.

Fandt du ikke det, du søgte?

Klik her for at kontakte vores kundeservice team.