Logistik som passer dine behov

Vi har et avanceret, effektivt og leveringssikkert logistiksystem. Fra vores lagre plukker, pakker og sender vi årligt mere end 100.000 paller og 250.000 pakker. Din effektivitet afhænger i høj grad af kvaliteten af vores leverancer.

Skal vi øge lagerkapaciteten på en bestemt vare, så vi kan dække dine akutte behov? Intet problem. Har du andre ønsker? Så bare spørg. Ikke alt kan lade sig gøre, men næsten…

IMG-Service-Camion.jpg

Logistikservices

Lastbil klar til afgang

Dag til dag levering

Vi dækker hele Danmark med leverancer dagen efter bestillingen. Du kan bestille varer fra vores lagersortiment frem til deadline. Fra vores omfattende nordiske centrallager kan vi levere i hele Danmark indenfor 2-3 hverdage.

Ekspresslevering

Ekspreslevering

Vi arrangerer gerne ekspreslevering med kurer. Betaling for denne type fragt sker som udgangspunkt direkte med kurerfirmaet.

Leverancer

Leverancer

I samarbejde med vores partner på transport leverer vi i hele Danmark.

Speciel palle klar til afgang

Specielle paller

Vi kan omlæsse dine varer til specielle pallestørrelser på vores lager, f.eks. til mindre paller hvis varen skal leveres i en smal elevator. For at kunne levere dagen efter, skal ordren være os i hænde inden kl. 11.00. Kontakt kundeservice for yderligere information og priser.

Har du behov for opbæring?

Indbæring

Normalt leverer vi alt til dør, rampe eller elevator. Hvis du har behov for at få båret varerne ind eller op tilbyder vi naturligvis også dette. Vi har faste timepriser, og du kan kontakte kundeservice for priser og yderligere information.

Afhent selv dine varer

Afhenting

Du har også mulighed for at afhente lagervarer fra vores lager i Hørning. For at undgå ventetid skal du bestille 1 time før afhentning. Aftal altid afhentning med vores kundeservice.

Returner dine varer i god stand

Returvarer

Vi modtager gerne hele ubrudte pakker og paller retur mod et gebyr + returfragt, så længe det er en lagervare. Hvis varen er skåret eller på anden måde forarbejdet bortfalder returretten. Se mere i de generelle handelsbetingelser.

tidsbestemt levering

Tidsbestemt levering

Til de kunder med en forretning, der kræver større fleksibilitet, tilbyder vi mulighed for at vælge tidsbestemt levering. Kontakt kundeservice for yderligere dialog om dine behov.

Tredjepartslogistik / 3PL

Vi kan passe dit lager

Lagerføring, pluk og pakning

Vi lagerfører dine produkter på vores lager i Hørning eller Holstebro. Hvis du ønsker det, overvåger vi dine lagerbeholdninger og sørger for, at varerne bliver genbestilt.

Vi plukker og pakker dine produkter, så leverancerne når sikkert frem til dine kunder eller samarbejdspartnere.

Få hjælp med indkøb og håndteringIndkøb og ordrehåndtering

Vi har stor erfaring i at købe papir, medier til storformatprint og emballageprodukter. Vi tilbyder at håndtere indkøb fra dine leverandører og håndterer også gerne dine ordrer. Vi kan modtage dine ordrer via telefon, e-mail, via vores webshop, og direkte i vores lagersystem.

Skræddersyede løsninger

Udnyt Antalis’ ekspertise på logistikområdet. Vi er åbne for at lave en skræddersyet løsning for netop din virksomhed. Du kan tage kontakt til din normale Antalis repræsentant eller kundeservice, så kontakter vi dig snarest.

FAQ

Leverancer

Ofte stillede spørgsmål

Se dem her
eShop