Antalis internationale CSR politik
Reduktion af CO2 udledning
Reduce, Reuse, Recycle
Grønnere emballage alternativer

Vi driver forretning på en ansvarlig måde

CSR er en integreret del af vores forretning – fast forankret i vores DNA. Det kræver nemlig et stærkt hold af dedikerede mennesker at skabe vækst og resultater på en ansvarlig måde. Det gør vi gennem nøje udvalgte leverandører, ansvarligt indkøb og mindsket energiforbrug – vi sætter alle kræfter ind der, hvor det virkelig betyder noget, for dig og for miljøet.

Vi arbejder løbende på at reducere vores energiforbrug og indføre en mere ansvarlig praksis på flere områder. Vi anvender intelligente redskaber for en bedre energi- og miljøhåndtering af vores produkter. Det kræver passion og teamwork at sikre dig ansvarlighed. Derfor er vores medarbejdere involverede i vores løbende forbedringer, initiativer og optimeringer på området, såsom affaldssortering, fokus på strømbesparelser, madspild og meget andet.

Vi gør det nemt at vælge løsning med omtanke for miljøet

Gennem vores Green Star System™ kan du altid finde de mest miljøvenlige papirprodukter – nemt og enkelt. At mindske miljøpåvirkningen, skal ikke være en udfordring. Derfor har vi gjort det nemt for dig, som kunde, at vælge produkter med omtanke for miljøet. 

Fokus på bæredygtig skovbrug

Et af vores mål er at fremme bæredygtigt skovdrift. Derfor har vi stor fokus på at øge andelen af råmaterialer, der stammer fra bæredygtigt forvaltede skove. Med FSC®- og PEFC-certificering sikrer vi, at skoven bruges på en ansvarlig måde, som opfylder langsigtede miljømæssige, sociale og økonomiske mål.

Home-page-page-csr-intro_NYNY.png

P2_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_product-32.png
Sourcing

Vores mål er at tilbyde dig mere miljøvenlige alternativer inden for hele sortimentet. Vores nøje udvalgte leverandører sikrer dig en ansvarlig og 100% sporbar forsyningskæde

CSR bæredygtige produkter
Produktudvikling

Vores emballagedesignere udvikler nytænkende emballage med så få materialer som muligt - uden at gå på kompromis med produktkvaliteten. De 3 R´er (Reduce, Reuse, Recycle) inspirerer dem til at skabe mere ansvarlige og banebrydende emballageløsninger.

P2_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_services-33.png
Service

En af vores hovedprioriteter er at levere innovative services til at støtte vores kunder i hele værdikæden. Vi tilbyder digitale og online værktøjer, til at forbedre vores kunders effektivitet.

USP-bestpokes-4.png
Certificeringer

Vi tager kvalitet og miljøspørgsmål seriøst! Derfor er vi både ISO certificeret inden for miljø (ISO 14001) og kvalitetsområdet (ISO 9001).

 

Forskning og udvikling i centrum

Vi stolte af vores Packaging Design Centre (PDC) i Europa.

Deres vigtigste mål, er udviklingen af ​​innovative og skræddersyede emballageløsninger, der mindsker miljøpåvirkningen. 

Gennem de de 3 R’er (Reduce, Reuse, Recycle), bestræber vi os dagligt på, at mindske vores miljømæssige fodaftryk. Det inspirerer os til at skabe mere ansvarlige og banebrydende løsninger, der tilgodeser både dig, miljøet og rammerne indenfor ISO 14001.

 

Home-page-CSR-Page-product-development.jpg

 

Nye spilleregler for emballage

Vi er meget engagerede i at implementere cirkulære økonomi-principper i vores emballage aktiviteter.  Selvom dette indebærer en fuldstændig revurdering af vores eksisterende processer og know-how, er vi overbeviste om, at dette vil skabe yderligere værdi for både vores kunder og hele Antalis koncernen.

3-spoesmaal-til-Thilo Koning.png

Hvordan påvirker CSR, emballagestrategien i Antalis?

Målet er at blive den førende emballagedistributør i verden. Ansvarlighed er en vigtig del af vores strategi. Vi gør en stor indsats for at reducere vores miljømæssige fodaftryk, ved at reducere mængder og fremme genanvendelighed og bionedbrydelige produkter. Det er vores forpligtelse, dels som en af de førende inden for branchen, men det er også vores kunders forventning. Målet er, at give vores kunder innovative løsninger og services, for dermed at støtte dem i opfyldelsen af egen miljøpolitik. 

Hvad er nøgleelementerne i CSR strategien?

Det hele starter med vores tilgang til indkøb. Idéen er at opbygge stærke partnerskaber med vores strategiske leveandører, så vi derigennem kan tilbyde produkter, der lever op til vores vision. Det handler om at tilbyde grønnere alternativer i alle emballage sortimenter, der beriger vores produktportefølje. Vores platform Antrak® muliggør også, en dybdegående sourcingkontrol af leverancerne fra vores leverandører.   

Dernæst handler det om produktudvikling. Udviklerne der arbejder i vores produkt designcentre, er forpligtet til, at bruge intelligente designs ved brug af mindst mulig materialeforbrug, uden at gå på kompromis med produktsikkerheden. De 3 R`er (Reduce, Reuse, Recycle) inspirerer vores udviklere, til at skabe mere ansvarlige og banebrydende emballageløsninger. Endelig er Antalis engageret i andre initiativer såsom certificering af vores forretning på kvalitetsstyringsstandarder (ISO 9001), miljøstandarder (ISO 14001).

Visionen om ansvar. Påvirker den måden vi henvender os til kunder på?

Absolut! En af de højeste prioriteter for Antalis er, at levere innovative løsninger og services, til at støtte vores kunder gennem hele forsyningskæden (miljøpåvirkning, affaldshåndtering osv.) Vi tilbyder digitale værktøjer til at styrke og optimere deres operationelle effektivitet. Ansvar er en komplet pakke, som er i overensstemmelse med kernevisionen for hele vores forretning.