innovation, trends, Nyheder, Emballage, master-in

En papirbaseret løsning til palleindpakning

14 nov. 2023 — Emballage; palleindpakning; Paper Stretch
Udskriv
A paper-based solution for manual and machine wrapping

I denne artikel zoomer vi ind på vores nyeste innovation: Paper Stretch. Det er fleksibelt crepe papir lavet til manuel og maskinindpakning af paller. Paper Stretch er lavet udelukkende af papirfibre dvs. uden lim eller PE coating, så det kan bortskaffes ligesom almindeligt papir. Oplev Paper Stretch på tæt hold her.

I denne artikel zoomer vi ind på vores nyeste innovation: Paper Stretch. Det er fleksibelt crepe papir lavet til manuel og maskinindpakning af paller. Paper Stretch er lavet udelukkende af papirfibre dvs. uden lim eller PE coating, så det kan bortskaffes ligesom almindeligt papir. Oplev Paper Stretch på tæt hold her.

Et ressourcefuld materiale

I stedet for at opfinde den dybe tallerken en gang til, har vi brugt nye og innovative måder at bruge pålidelige, eksisterende materialer. Det er der kommet vores nyeste skud på Master'in-stammen ud af: Paper Stretch, hvor vi bruger crepe papir til palleindpakning. Selvom det ved første øjekast ikke umiddelbart virker fleksibelt er Paper Stretch mere end fleksibel nok til at kunne strække sig om pallen. Samtidig er den ridsefast så dine varer beskyttes, men mere om det senere. 

Vi bruger kun det bedste: et monomateriale lavet 100% af papirfibre, uden nogen form for coating (lim eller PE), hvilket gør den genanvendelig da den bortskaffes ligesom almindeligt papir. 

For at du kan lære det nye materiale at kende og forstå dens karakteristika, får du her en tabel hvor vi sammenligner Paper Stretch med plastikstrækfilm:

Sammeligning med plastikstrækfilm.png

Så simpelt er det

Nu ved du lidt mere om Paper Stretch innovationen, og du er helt sikkert nysgerrig på hvordan det helt præcis virker. Se videoen herunder og bedøm selv, hvor nemt Paper Stretch er at bruge. For uden at afsløre for meget, kan det beskrives med få ord: det er simpelt.

 

 

  • IKKE brug for klæbemiddel eller coating mellem papirlagene.
  • IKKE nødvendigt med en speciel maskine. Den passer både til semi-automatiske og automatiske pakkemaskiner. 
  • IKKE nødvendigt med en speciel dispenser, da håndrullerne passer til standardispensere.

Machine roll

Hand roll

Er produktet noget for dig? Bedøm selv

Vi er godt klar over, at det her produkt får folk til at kigge en ekstra gang. Vores prioritet er, at dine varer skal wrappes sikkert så de leveres intakte, så derfor får du som lovet en liste over de situationer hvor Paper Stretch er mest velegnet. 

Vi anbefaler, at vores kunder bruger det til letvægtspaller på omkring 300 kg, der ikke er mere end 120 cm høje samt hvor det er stabilt gods der skal transporteres. Det vil også være mest anvendelig til paller uden store tomrum. 

Lad os tage et kig på transportomstændighederne. Vi anbefaler, at det bruges til direkte forsendelser (fra afsender til modtager og ikke cross-docking). Paper Stretch er perfekt til in-house opbevaring for især støvbeskyttelse og som en intra-logistik løsning. Som det er med alle typer papir, er vores anbefaling også at det er bedst egent til tørre og ikke-fugtige områder, da papiret muligvis svækkes over tid. 

Alle produktspecifikationerne og anbefalinger  kan du læse her.

Vores tanker

Hvis nødvendigt kan du altid kombinere Paper Stretch med et ekstra lag beskyttelse, som anti-slip papir, hjørnebeskyttelse eller strapbånd for at øge modstandsdygtigheden. Du kan også lave interne tests før afsendelse, for at se om det passer til dine behov. Paper Stretch er blevet testet af Antalis Packaging og bliver det brugt under de rigtige omstændigheder, er det meget effektivt. 

Og det var det! En innovativ emballageløsning som alternativ til plaststrækfilm.

Læs alle produktspecifikationerne her

Interesset i at teste Paper Stretch?

Er du interesset  i at teste Paper Stretch skal du endelig kontakte os. Det kan du gøre ved at kontakte os på mailen 

justask@antalis.dk eller på telefon 72 100 102