Kundecases, Emballage

Fra hæfteklammer til hastighed: 60% hurtigere samletid

24 maj 2023 — Emballage; tidsbesparende; let at samle; kundetilpasset
Udskriv
automotive-car parts-BC-banner.jpg

En af vores kunder ønskede en emballageløsning som både opfyldte transport-kravene, men som stadig var hurtig og nem at samle. Løsningen var ikke bare mere sikker, den sparrede dem også en imponerende mængde tid.

En af vores kunder ønskede en emballageløsning som både opfyldte transport-kravene, men som stadig var hurtig og nem at samle. Løsningen var ikke bare mere sikker, den sparrede dem også en imponerende mængde tid.

Kundens udfordring: Robust men tidskrævende

Vores kunde transporterer sine bildele langt og rejsen foregår til tider på skib. Derfor er det vigtigt, at emballagen både er utrolig robust så den kan modstå rejsen så delene kan holdes beskyttet. 

De havde allerede en løsning som var yderst robust, men var utrolig tidskrævende og svær at samle. Deres daværende løsning krævede kraftige hæfteklammer for at stivne kassen og holde de individuelle skillevægge fast, hvilket skabte sundheds- og sikkerhedmæssige problemer. 

Vores løsning

Antalis emballageteam udviklede en skræddersyet kassedesignløsning, inklusiv skillevægge, der var udstansede for at kunne glide ned i slidserne. Udover at fjerne behovet for hæfteklammer sikrede de også, at kassen med skillevæggene ikke kunne samles forkert. 

Bespoke design

Skillevæggene kan samles indeni og udenfor kassen. Udstansningerne gør det nemt at samle. Når alle delene er pakket, indsættes de sidste skillevægge for at styrke kassen. Låget placeres på toppen og bliver derefter strappet til pallen så den kan stables og afsendes.

Processen

  • 1. Undersøgelse: En af vores emballageeksperter besøgte kunden, for at få den fulde forståelse for deres ønsker, behov og udfordringer. 
     
  • 2. Forslag: Vi kom med et forslag til en emballageløsning der kan samles uden brug af hæfteklammer, da klammerne var den mest tidsrøvende del i samleprocessen. Forslaget var også designet til at eliminere risikoen for at samle kassen forkert og med en lettere vægt, reducere materialeforbruget og de medfølgende transportomkostninger. 

     

  • 3. Test: Kunden fik to prøver, så de kunne teste hvor nemme kasserne var at samle. En af prøverne blev pakket og sejlet til en anden lokation, for at teste om den kunne holde til hele transportprocessen.
     
  • 4. Implementering: Efter en vellykket test, blev løsningen implementeret hos kunden. For at få den nemmeste overgang til den nye løsning, blev der lavet en step-by-step guide til de der skulle pakke kassen. 

Todd Smith

 

"Den oprindelige løsning klarede faktisk opgaven godt når det kom til at beskytte produkterne under transport, eftersom hver skillevæg var hæftet fast. Det udgjorde dog en stor udfordring i samleprocessen. Ved at lave indvendige skillevægge med udstansede åbninger, var det muligt at reducere samletiden en hel del."


Todd Smith
Antalis Packaging Tekniker, UK

Fordelene

efficiency

Tidsbesparende

Den skræddersyede løsning reducerede samletiden fra 12,5 minutter til 4,5 minutter.

environmental

Miljøvenlig

Materialeforbruget blev optimeret, så vægten på emballagen blev mindre og i sidste ende den miljømæssige påvirkning på transporten.

health safety

Sikkerhed

Uden hæfteklammer bliver kassen ikke blot nemmere at genanvende, men det mindskede også sikkerheden blandt personalet.