logistical-performance, Kundecases, packaging-case-studies, Emballage

Hvordan pakker du sensitive kvalitetsprodukter både sikkert og attraktivt?

16 nov. 2022 — Kundecase; Emballageløsning; Unboxing Experience
Udskriv
High-ends-turntables-header.jpg

I denne kundecase skulle solid beskyttelse af komplekse og følsomme enheder, balanceres med en unboxing-oplevelse, der emmer af kvalitet.

I denne kundecase skulle solid beskyttelse af komplekse og følsomme enheder, balanceres med en unboxing-oplevelse, der emmer af kvalitet.

Kundens udfordring

Vores tyske kunde, med speciale i analog afspilningsenheder såsom pladespillere, patroner og forstærkere, havde brug for en emballageløsning, som kunne beskytte deres produkter under transport. De håndlavede kvalitetspladespillere bliver eksporteret til adskillige lande både i hele paller og individuel forsendelse. Under transporten er det vigtigt, at de komplekse og følsomme enheder beskyttes mod stød og vibrationer, så komponenterne ikke bliver beskadiget. Udover at levere intakte produkter var det for kunden utrolig vigtigt, at emballagen udstråler kvalitetsprodukt og giver modtageren en unik unboxing-oplevelse.

Vores løsning

For at imødekomme emballagekravene blev der udviklet et beskyttelsescover lavet af speciel PE-skum. Udover optimale beskyttelsesegenskaber, også har en fremtoning der stemmer overens med produktets høje kvalitet. Skumpuderne er designet således, at kunden kan pakke delene ud i den rigtige rækkefølge for derefter at kunne samle dem trin for trin. Vel og mærke uden at skulle pakke hele æsken ud først.


Solution_with_legend-960x600px.png

 

Udvendig emballage kom til at bestå af to papkasser. Den ene med kundens tryk og den anden til at give ekstra stabilitet og beskyttelse mod tilsmudsning samt for at skjule indholdet. 

High-ends-turntables-solution-process.jpg

Alt i alt blev løsningen en skræddersyet beskyttende emballage af speciel PE-skum, samt en udvendig emballage bestående af to forskellige kasser. 

Fordele

ICONE-STRONG.jpg

Stærk

100% beskyttelse mod stød, vibrationer, fald og kollision af komponenter.

ICONE-TIME-SAVING.jpg

Unboxing-oplevelse

Emballage der emmer af kvalitet, både på udseenede og når du rører ved det. 

ICONE-UNBOXING-EXPERIENCE.jpg

Tidsbesparende

Hurtig, sikker indpakning der logisk  guider kunden til at samle produktet.

Services

Smart-consult-logo.jpg

Vi hjælper dig med at optimere dine omkostninger og effektivisere dine pakkeprocesser. 

Smart-tech-design-logo.jpg

Vi skaber skræddersyede, højteknologiske løsninger til at imødekomme dine specifikke udfordringer.