logistical-performance, Kundecases, Emballage

Når emballagen også skal cykle derudad

01 aug. 2022 — Kundecase; Hjemmelevering; Specialemballage
Udskriv
Consumer experience bicycle

Som cykelforhandler kommer hjemmelevering ikke uden udfordringer. For hvordan sikrer man nem håndtering og en levering, der giver konkurrenterne baghjul? Med medarbejdernes input fandt vi den helt rette strategi.

Som cykelforhandler kommer hjemmelevering ikke uden udfordringer. For hvordan sikrer man nem håndtering og en levering, der giver konkurrenterne baghjul? Med medarbejdernes input fandt vi den helt rette strategi.

Kundens udfordring 

En lokal cykelforretning stod med en udfordring. Den pludselige lockdown af de fysiske butikker og en stødt stigning i efterspørgsel på cykler, tvang dem til at ændre kurs. De ville nemlig ikke bare ligge på hjul, men ønskede en plads i overhalingsbanen. Derfor tog de en hurtig beslutning og startede deres egen webshop. Det helt rigtige valg, skulle det vise sig - men langt fra problemfrit. 

De havde nemlig behov for emballage, der passede til forskellige cykelstørrelser og var let at samle og håndtere - en løsning der ikke ligefrem befandt sig i standardsortimentet. 

Løsningen

Istedet fik de en skræddersyet løsning i tre forskellige størrelser til at rumme små, mellemstore og store cykler. Kasserne blev fremstillet af en kraftig bølgepap med BC flute. En papindsats blev anvendt omkring cyklerne for at fiksere dem i kasserne, mens Filipak TT-papirudfyldning blev anvendt for ekstra beskyttelse under transport.

 

Consumer-experience-bicycle-solution2.jpg

 

bar-pink.png

"Som ny aktør inden for websalg, har vi været meget tilfredse med den service Antalis har leveret. De har vist sig at være en ekstremt pålidelig leverandør trods den pludselige stigning i efterspørgsel og emballagebehov."

Kundeudtagelse

Processen
 

  • 1. Gennemgang: Ønsker og behov blev gennemgået med kundens pakketeam. Blandt de ønskede funktioner var overlappende kasseflapper, der skulle tilføje ekstra styrke til toppen og bunden af ​​kasserne; håndtag, så kasserne blev nemmere at håndtere; og et separat indlæg, der skulle holde cyklerne sikkert på plads i kassen. Kunden ønskede også logotryk på kasserne. 

 

  • 2. Forslag: Der blev foreslået tre kassestørrelser, der kunne rumme alle deres mange cykelstørrelser. Det ekstra indlæg sikrede her, at cyklen blev fikseret, trods forskellige størrelser. Samtidig blev overlappende flapper og håndtag tilføjet til boksenes design. Sidst anbefalede vi ​​Fillpak TT, der omdanner kraftpapirsark til til papirfyld, for optimal beskyttelse under transport. 

     

  • 3. Test: Kunden fik tilsendt en prøvekasse for at se, om den levede op til deres forventninger. Det gjorde den heldigvis og første ordre blev lagt. 
                
  • 4. Implementering: Til at begynde med leverede vi 100 af hver slags kasse i ugen - sidenhen er det blevet til en del flere.

Fordele

Efficiency-icon.jpg

Effektivitet

Hurtig og nem at samle. Håndtag for nem håndtering.

Environmental-icon.jpg

Genanvendelig

100% genanvendelig løsning.

picto-support-packaging-solution.jpg

Support

Hurtig support og leveringsdygtighed trods stigning i efterspørgsel.