PRODUKTKATEGORI
BRAND
ANTAL LAG
AFTØRRINGSTYPE
FARVE
MILJØ / CERTIFIKATER

Papirhåndklæder

Gå på opdagelse i vores omfattende sortiment af papirhåndklæder i ark - en verden hvor praktik møder god hygiejne og velvære. Vi ved, at når det kommer til aftørring, af f.eks. hænder, er valget af papirhåndklæder ikke noget, man tager let på. Derfor står vi klar til at guide dig gennem en buffet af muligheder, så du kan vælge det helt perfekte papirhåndklæde til dine behov.

Få hygiejniske fordele med papirhåndklæder


Papirhåndklæder er både en praktisk og hygiejnisk aftørringsløsning. Sammenlignet med stofhåndklæder, er håndklæder til engangbrug mere hygiejniske at benytte. De dispenseres så du kun rører ved de ark som du skal bruge, når hænderne eller andre ting skal aftørres. Efter brug kaseres de, hvilket minimerer niveauet af bakterier.

Perfekt aftørring til enhver anledning


Så uanset om du er på jagt efter papirhåndklæder til at imponere dine gæster i restauranten, holde orden i kantinen eller opretholde den gode hygiejne på kontoret, er du kommet til det rette sted. Vi er både løsninger i ark og som rulle og står altid klar til at hjælpe dig, så du kan vælge de rette papirhåndklæder, der matcher dine behov.