Coala giver dig et stort sortiment af printbare medier til storformat, som kan udsmykke og dekorere butiksmiljøer. Medierne har en god kvalitet, dine budskaber vil blive reproduceret flot, og installationen er enkel. Eftersom bæredygtighed er en vigtig brik i detailverdenen, kan du få bæredygtige alternativer til flere formål.

Coala giver dig et stort sortiment af printbare medier til storformat, som kan udsmykke og dekorere butiksmiljøer. Medierne har en god kvalitet, dine budskaber vil blive reproduceret flot, og installationen er enkel. Eftersom bæredygtighed er en vigtig brik i detailverdenen, kan du få bæredygtige alternativer til flere formål.

coala-logo-home-236x101.png

Coala Walk & Wall

Behov for kreative ideer til butiksdekoration?

Ved at benytte sig af butiksreklame som POP (point of purchase), kan butiksindehavere påvirke kundernes købsbeslutning. Strategisk placeret kommunikation som displays, emballage med tryk, tilbud og butiksreklame er nøglen til at engagere kunderne.

Disse vaner afslører værdien i at investere i butiksreklame. Et studie blandt 3.000 detailkunder (Kilde: Spectrio.com) afslører at:

  • 82% af alle indkøbsbeslutninger tages i butikken.
  • 62% foretager impulskøb, mens de shopper.
  • 16% af ikke planlagte indkøb er drevet af reklamer i butikken.

img-instore-2.jpg

Coala Walk & Wall på fortorvet og vinduerne

Start din markedsføring allerede udenfor:

En gulvdekoration med betagende, original grafik vil tiltrække opmærksomhed fra forbipasserende. Coala Walk & Wall er en delvis struktureret gulvdekoration, som ikke behøver laminering.

Mediet kan klæbes på næsten enhver overflade, den er enkel at fjerne og skridsikker. Det er den perfekte løsning til at skabe kortsigtede reklame for butikken.

 

Forny din kommunikation

Fang kunderne ved at forandre dine budskaber og din dekoration. Coala Magnetics sortimentet lader dig hurtigt og let forandre dine skilte og displays, ideelt til point-of-sale.

img-instore-6.jpg

Coala Magnetics er en kombination af den selvklæbende magnetiske base sammen med den printbare Coala ferro film tilgængelig i tre overflader.

img-instore-3.jpg

img-instore-4.jpg

img-instore-5.jpg

Tænk stort

Brug hele væggens overflader til at vise din kommunikation. Indtrykket på kunden vil være proportionelt med størrelsen af billedet.

Sportsbutik - eksempel på Coala frontlit

Coala Frontlit

Hvad med at kommunikere over hovedet?

Tal direkte til kunderne i butikken ved hjælp af budskaber i loftet. Det er en original og effektfuld videregivelse af information om tilbud, reklamer og særlige event.

 

Kommuniker med loftetZadig & Voltaire : Udstilling – France

Du kan kommunikere overalt

Den digitale teknologi på Coala textile sortimentet giver dig fotokvalitet til klar og tydelig kommunikation. Vidste du, at du kan kommunikere på solafskærmning uden at gå på kompromis med kvalitet og æstetik.


Coala Textile i brug i butikCoala textile Strech på tyverialarmer / Coala textile Frontlit

Der er en appetit på innovation i detailbranchen

Så det vil sikkert glæde dig at høre, at Coala sortimentet ikke bare er bredt, men også er smart! Fra Coala easy-to-apply klæbere til væg- og gulvdekorationer, så finder du her alt, du behøver for at indrette din drømmebutik.

Vi lagerfører mange forskellige artikler af både plade- og rullemedier. Det er helt korrekt – vi er lidt besatte af visuel kommunikation. Det er med den passion, at vi har samlet et af markedets mest omfangsrige udvalg af produkter og services til detaildekoration og skiltning.

Se vores bæredygtighedsinitiativ for at se hvordan du kan sikre mere bæredygtige løsninger til din butiks dekoration og POS skiltning.

 

Race car butiksdekoration