Antalis – din leverandør af medier og udstyr til storformatprint.

Med mere end 5000 produkter, kan du få dækket de fleste af dine behov inden for Visual kommunikation, som ruller, plader, ark, efterbearbejdningsmaskiner, tilbehør og display her. Det unikke udvalg består af innovative, miljøvenlige, velkendte og certificerede brands, som HP, AVERY, KAPA, EPSON, AVERY, FOAMALITE og COALA.

Coala, vores eget mærke, er et nøje udvalgt sortiment af medier til POS-skilte og displays samt indretning.

VisualCom-home-img2.jpg

visual com catalog

Katalog

Se alle produkter til Visuel kommunikation i iPaper katalog.

Medier til storformatprint

VisualCom-home-coala.jpg

Et bredt sortiment af medier til visuel kommunikation til både inden- og udendørsbrug. Kan bruges i både solvent- og vandbaseret tryk.

VisualCom-home-avery.jpgAvery Dennisons produkter giver skiltemagere, storformattrykkeri og car wrappers et bredt udvalg af folier og ideer til at skabe informative, brandskabende, dekorative grafikker.

VisualCom-home-kapa.jpg

Teknologien bag KAPA® er helt unik. KAPA® sortimentet er bredt og kan opfylde mange forskellige kundekrav. KAPA® passer til alt fra skilte, tryk og modelbygninger.

Yupo loggaYUPO er et alsidigt syntetiskt papir. Findes som selvklæbende med eller uden lim. perfekt til markedføring, etiketter etc.

Foamalite-logga-580x280.png

FOAMALITE® er PVC plader, som kan bruges til mange forskellige formål inden for Visuel Kommunikation. Pladerne er i høj kvalitet og findes i mange varianter.

Products-home-data-coala-system.jpg

Coala Systems er en familie af moderne præsentations- og displaysystemer, inklusiv tilbehør til transport og opsætning, designet til at dække alle dine behov.

arlon-logo-brand-page.jpg

Arlon producerer premium folie og fleksible medier i høj kvalitet, perfekt til krævende applikationer inden for bilfoliering, interiør- og vægdekoration samt skiltning!

Namnlös design.jpg

DISPA® giver dig displayplader i høj kvalitet med en patenteret kerne, som sikrer den bedst mulige trykkvalitet. Pladerne kan desuden kildesorteres sammen med papiremballage.

Udstyr og maskiner til storformatprint

HP logga

HP producerer storformatprintere i verdensklasse. HPs latexteknologi har revolutioneret markedet for både indendørs- og udendørsproduktioner.

Epson loggaSkal du lave fotoprint i høj kvalitet, så er en Epson printer et oplagt valg. Deres Eco-solvente printere i Sure Color-serien giver dig mulighed for at bruge op til 12 farver. Her får du farvegamut i særklasse.

CWT logga

Med CWT får du stabile arbejdsborde til laminering. De hjælper dig med at øge virksomhedens effektivitet, samtidig med at du tager hensyn til ergonomien.

summa-logo-468x227.png

Summa producerer effektive skæreplottere. Et anerkendt varemærke, når du har behov for at skære fra rulle til rulle, topstanse osv.

kala-logo-439x212.pngKala laver laminatorer, som giver dig, hvad du behøver for at opnå en ønsket finish på dine digitale print. Du får høj præcision og slipper for problemer med silvering.

Durst logoDursts printere er i en klasse for sig, alle detaljer er gennemtænkte og alt er gennemført for at sikre dig print i høj kvalitet. De er bygget til storproduktion med lave driftsomkostninger.

VDPS_LOGO.jpg (VDPS_LOGO)

Alsidigt sortiment af storformatprintere. Flatbed UV LED og rulle-rulle printere til professionel brug.