Inspiration, Inspiration, Nyheder

Antalis lancerer Creative Powers Awards

10 mar. 2022 —
Udskriv
News-banner-ACPA.jpg

Fra den 1. marts til den 31. maj opfordrer vi dig til at dele dine projekter trykt på Antalis-papir. Du får chancen for at drage fordel af høj synlighed og mange andre belønninger.

Fra den 1. marts til den 31. maj opfordrer vi dig til at dele dine projekter trykt på Antalis-papir. Du får chancen for at drage fordel af høj synlighed og mange andre belønninger.

Valg af papir er en kreativ handling!

Selvom vi elsker papir og print, forstår vi, at digital kommunikation er stadig vigtigere som værktøj til at dele vores passion for taktilitet og grafisk design. Med lanceringen af Antalis Creative Power Awards ønsker vi at highlighte vores kreativitet og know-how samt understrege den kraft, som den bedste trykte kommunikation har. Disse awards er også en anledning for os til at give inspiration og dele de seneste trends. Efter vores seneste lanceringer af bæredygtige løsninger (Olin Design, Olin Origins, og Nautilus) organiserer vi webinarer med et stærkt fokus på eco-design og eco-print med hjælp fra vores partnere.

 

Konceptet

For at promovere og dele dine bedste projekter med verdenen har vi fortsat vores arbejde med vores redaktionelle partner The Brand Identity, hvis digitale rækkevidde i branchen vil give dig fantastisk eksponering. Antalis Creative Power Awards inkluderer 4 kategorier, hvor design, papirvalg og tryk vil blive gennemgået, men også 3 specielle priser i forhold til at fejre trykkeriers og designeres kreativitet og engagement. For at bedømme dine projekter, eller få hjælp til at finde de mest ”udsøgte”, har vi samlet store profiler fra trykkeri- og grafisk design verdenen sammen med vores partnere Hinderer + Mülich og Monotype samt Positive Luxury, vores partner på ESG.


Indenfor de 4 kategorier håber vi at inspirere dig med designs fra over 35 lande og 3 kontinenter. Vi vil gerne give dig mulighed for at opleve forskellige grafiske trends, printeffekter og forskellige former for anvendelse af papir. Disse kategorier er åbne for et hvert trykprojekt fremstillet på vores premium papir, ikke kun de kreative papirtyper fra Arjowiggins, men også vores sortimenter af design og genanvendt papir så vel som vores karton og andre specialiteter, som Antalis tilbyder.

 

ACPA-category-R&P.jpg

ACPA-category-M&I.jpg

ACPA-category-P&P.jpg

ACPA-category-BI&S.jpg

At vælge papir er en kreativ handling, og der er altid en tanke bag. Dit trykte arbejde aktiverer følelser og kan også reflektere dit engagement for en sag. Via de 3 specialpriser ønsker vi at sætte din kreative tankegang i spotlightet. Alle valg taget af trykkerier og designere har en indvirkning – lige fra valget af papir der skal passe til en kundes specifikke brief, præferencer for en specifik font for at nedbringe blækbehovet eller tilpasning af et trykt projekt for at nedbringe spildet af papir. Stadig oftere ser man, at kreative aktører har sideprojekter i forhold til en sag, de tror på. Vi ønsker at highlighte deres arbejde.

ACPA-Eco-conception.jpg

Eco Conception

Fra eco-designs til eco-print via valget af ansvarlige papirløsninger vil vi gerne highlighte kreative fremstillinger, hvor man reducerer det miljømæssige aftryk.

 

ACPA-Paper-Stories.jpg

Paper Stories

Hvad er fordelen ved papir til en kommunikationskampagne? Hvordan kan det være det perfekte svar på et brief? Hvad var effekten af printkampagnen? (registreringer etc.)

ACPA-design-for-Good.jpg

Design for Good

Fra aktivistisk design til design, der støtter miljømæssige og sociale sager – designerne skal sættes i spotlightet.

ACPA-Print-ecxellence.jpg

Print Excellence

Oveni dette kan Print Excellence specialprisen gives til et hvert projekt. Alle projekter bliver bedømt på baggrund af en række kriterier inklusiv kvaliteten af selve trykket. De bedst rangerede projekter bliver gennemgået igen af juryens trykeksperter for at udvælge de mest krævende projekter, der kombinerer forskellige printeffekter og med perfekt udførsel.

Juryen

Vi har samlet branchens eksperter fra kreative trykkerier til branding eller ESG eksperter, font designers eller producenter af stanse- og prægeforme . De samles i Paris i midt-juni.

 

ACPA-mosaic-jury2.jpg

 

Rewards

6 projekter per kategori bliver udvalgt som finalister og får en reward. Mens dem der har trykt projektet får en 400 euro voucher til en Hinderer + Mülich form, får designeren eller bureauet et års abonnement til Monotypefont.com til en værdi på 500 euro månedligt.


Finalisterne bliver offentliggjort på Antalis’ sociale medier i løbet af sommeren og vil alle blive offentliggjort i et printmagasin. Nogle projekter får chancen for at blive valgt af The Brand Identity og blive interviewet og fremtræde på alle deres digitale platforme.

 

Til de heldige vindere

Vinderne vil ikke kun modtage en unik award, der er håndlavet af papirkunstneren Maud Vantour, men vil også blive interviewet af The Brand Identity og få deres projekt vist på alle deres og Antalis’ platforme.
Udover dette får vinderne en luksusmiddag organiseret af Antalis, der samler alle interessenter i projektet (printer, designer og end-user), mens vinderne af specialprisen får chancen for at komme på et todagsbesøg til en papirfabrik i Europa hos Arjowiggins.


Endelig vil kreative trykkerier og designere få muligheden for at præsentere dem selv og deres projekter på alle Antalis sociale medie kanaler.

 

1_rewards.jpg

2_Scotland.jpg

3_diner.jpg

4_partner.jpg

5_SM.jpg

6_TBI.jpg

7_mag.jpg

8_webinars.jpg

Partners & Webinars

Vi organiserer en serie af webinarer om bæredygtighed. Vores partnere vil guide dig gennem alt fra fra eco-design til valget af innovative prægning- og folieringsløsninger for at komme nærmere mere miljøvenligt print og branding. Vi organiserer også en undervisningssession om, hvordan man bedst laver et micro-prægnings project.

  • ECO-DESIGN TIPS FRA EKSPERTER (Monotype og H+M med KURZ)
  • HVORDAN MAN LAVER ET PRÆGNINGSPROJECT (med H+M og et trykkeri)
  • HVORDAN DU SKABER ET MERE BÆREDYGTIG BRAND (med Positive Luxury)
ACPA-HM.jpg

Hinderer + Mühlich er verdensledende producent af forme til foliering, prægning og microprægning o.s.v. til den grafiske branche.

Deres forme dekorerer papir under de strengeste krav for design og funktionalitet.

ACPA-monotype.jpg

Med den største samling af prisvindende skrifttyper samt adgang til verdens mest eftertragtede producenter af forme og typedesignere, gør Monotype Fonts det muligt for kreative professionelle at bruge mindre tid på administration og fokusere på kreativitet.

ACPA-Positive-Luxury.jpg

Positive Luxury accelererer bæredygtighed i luksusindustrien og hjælper deres kunder med at være foran på kulturelle og økonomiske trends. De gør det muligt for deres samarbejdende brandcommunity at måle og rapportere deres positive effekt på tværs af ESG indikatorer.

Stay tuned og følg os på Facebook, Instagram eller Linkedin, så du ikke misser webinarerne!

For at indsende dit projekt på Antalis’ papir i 2021 og 2022, så besøg
www.antaliscreativepowerawards.com

Overse ikke deadlinen, 31. maj!